3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2016 17:00

2.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třemošná ve druhé půli přetlačila Nýřany


Branky


37. P. Šerý , 63. M. Jánský , 67. P. Chalupa - 20. R. Šteffel (p.) , 73. M. Routschka
0

 Po první poločase byl stav nerozhodně 1:1.. V té druhé ale byli přesnější domácí střelci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodně a šance na obou stranách

 Oba dva manšafty určitě cítily šanci na bodový zisk. Proto obě mužstva vstoupily celkem aktivně. Šance byly k vidění už od prvních okamžiků, ale žádná se nechtěla ujmout a skončit v síti. To se ale změnilo před půlí prvního poločasu. Ve dvacáté minutě šli po gólu z penalty do vedení hosté. Žlutou kartu Hrdiny potrestal patřičně útočník Roman Šteffel.

 

Hrálo se dál v celku vysokém tempu, domácí nechtěli nechat své diváky smutnět a trochu tlačili na pilu, ale Nýřany zatím odolávali. Ale ještě před pauzou také hosté poprvé kapitulovali. Psala se minuta třicátásedmá a o vyrovnání se postaral domácí útočník #16 Patrik Šerý... Domácí to tedy do přestávky ještě stihli...

 

Do přestávky už žádný gól nepadl, žlutý kartónek ale viděl Marek Routschka z týmu hostí...

Domácí dali za čtyři minuty dva góly a rozhodli

 Druhý poločas nezačal v tak překotném tempu jako ten první, ale šance byly k vidění stále. Fanoušci čekali na vstřelenou branku zase trochu déle než v jiných zápasech, ale dočkali se. K radosti těm domácím se v 63. minutě dokázal prosadit Miroslav Jánský, záložník s číslem 10. Tatran byl zjevně při chuti, neboť na třetí gól nenechal dlouho čekat. V 67. minutě se trefil #3 Petr Chalupa.

 

Hosté pak už stuhli jen výsledek zkorigovat, když k jedné žluté přidal i jeden gól Marek Routschka.

 

Karetní ohodnocení ve druhé půli si v 48 minutě vysloužil Šerý, o deset minut později pak Vácha a za jedenáct minut hráč hostů Cvachouček.

 

Domácí vyhráli tedy jak na počet žlutých karet 3:2, tak i stejým poměrem celý zápas..



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Třemošná B
.: Tak bylo to dobrý, ve druhý půli jsme jim odskočili a pak to už zvládli. V první to byla hra nahoru a dolů, celkem vyrovnaný, Jsme za to rádi.

TJ Nýřany B
.: Je to dost škoda, vedli jsme ale zaspali jsme. Když vyrovnali tak trochu polevili se mi zdálo, kdybychom toho využili tak to vypadalo jinak. Ale když dáte míň gólů než soupeř tak asi nevyhrajete, že jo. Nic, soustředíme se na další kolo.



Sestavy


TJ Tatran Třemošná B
D. Hrdina [-] - M. Lavička [-] , P. Šerý [-] (64. J. Sirochmann [-] ) , M. Beránek [-] (90. M. Korecký [-] ) , V. Čechura [-] , M. Jánský [-] (78. J. Kunesch [-] ) , M. Pešek [-] , A. Houška [-] (78. L. Pech [-] ) , P. Chalupa [-] , S. Vácha [-] , V. Mareš [-]

TJ Nýřany B
F. Jany [-] - J. Šindler [-] (9. M. Kalibán [-] ) , R. Šteffel [-] , T. Zimmermann [-] (68. P. Královec [-] ) , M. Kováč [-] (73. A. Šejfl [-] ) , V. Hodek [-] , M. Štěpánek [-] , M. Routschka [-] , O. Stehlík [-] (35. J. Šindler [-] ) , P. Kohan [-] , J. Cvachouček [-]

ŽK: 19. D. Hrdina , 48. P. Šerý , 58. S. Vácha - 40. M. Routschka , 69. J. Cvachouček .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: OLIVERIUS Jiří - MACHALA Miloslav (N), ŠTEFFEL Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.