T. Feja 10.
O. Laibl 44.
R. Šabata 53.
R. Šabata 61. (p.)
4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 15:30

8.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blovice B potvrdily roli favorita a hladce zdolaly Neurazy


Branky


10. T. Feja , 44. O. Laibl , 53. R. Šabata , 61. R. Šabata (p.)
0

Suverénní jízda Blovic letošní sezonou ve IV. třídy nadále pokračuje. Po zaváhání Mantova se navíc blovická rezerva ještě více osamostatnila na první příčce tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Blovice svoji dominanci přetavily ve dvě branky

Fotbalisté Blovic se hned od prvních minut zápasu začali doslova valit na svého protivníka a po deseti minutách hry se ujali vedení, když střelu z dálky v podání Tomáše Feji neudržel ve svých rukavicích hostující gólman Trojánek. Neurazy se jen těžce dostávaly do hry a domácí zcela ovládli střed pole. Další branka domácí rezervy přišla ke konci prvního poločasu, kdy se po hezké akci prosadil Ondřeji Laiblovi

Domácí přidali další dva zářezy

Po pauze se obraz hry prakticky nezměnil. Blovice si dělaly na hřišti prakticky vše, jak se jim zlíbilo a hosté jejich akce hasili pouze za cenu nedovolených zákroků. Blovičtí ještě svoji převahu zúročili v další dvě trefy, když se ze hry a následně z pokutového kopu trefil mladý útočník Radek Šabata. Hosté se dostávali dopředu jen hodně zřídka, přesto ale skórovat mohli, když jedna z jejich střel skončila na tyčce. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Blovice B
Vladimír Chalupa: Jednoznačné utkání, v němž jsme celý zápas prakticky kontrolovali hru. Bylo jen otázkou, kolik branek vstřelíme, mnoho našich příležitostí zůstalo nevyužito. Věřím, že si dobrou fazónu co nejdéle udržíme.

TJ Tatran Neurazy
Pavel Hanzlík: Museli jsme improvizovat v sestavě, když z posledního zápasu máme dva zraněné hráče. Vzhledem k průběhu hry je ještě výsledek pro nás celkem přijatelný. Blovice nám toho moc nedovolily a kdyby se měřilo držení míče, myslím, že domácí ho měli tak okolo 80% (smích).



Sestavy


TJ Sokol Blovice B
R. Šabata [-] - R. Komorous [-] , T. Feja [-] , O. Laibl [-] (64. R. Zitek [-] ) , R. Šabata [-] , T. Kotous [-] , J. Nováček [-] , M. Jílek [-] , P. Hodina [-] (74. J. Jílek [-] ) , M. Agapkin [-] , P. Kozák [-]

TJ Tatran Neurazy
M. Trojánek [-] - V. Tříska [-] , M. Bárta [-] , S. Šiling [-] (70. M. Kuták [-] ) , P. Mederly [-] , P. Tříska [-] , L. Brabec [-] , J. Bouzek [-] , J. Bureš [-] , J. Louda [-] , P. Hanzlík [-]

ŽK: 52. J. Bureš , 60. M. Bárta .
Hráči zápasu: R. Komorous - L. Brabec .
Počet diváků: 33. Rozhodčí: Duda Václav - DIVIŠ Josef (N), VLADAŘ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.