Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 14:00

1.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záhoří nasázelo rezervě Letné pět gólů


Branky


0

Úvodní duel prvního kola IV. třídy Plzeň - jih vyšel lépe pro fotbalisty Záhoří, kteří v poklidu na domácí půdě porazili Letnou B. Domácí vedli po první půli o dvě branky a své vedení již do konce zápasu nepustili, navrch ho ještě o branku vylepšili. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se dostali do sedla

Od začátku v poli vyrovnaný duel se začal po čtvrt hodině hry vyvíjet lépe pro Záhoří, které se ujalo vedení po rychlém protiútoku, jenž zdařile zakončil Václav Kovář. Do větší pohody ještě dostal domácí tým následně Presl, jemuž se podařilo poslat balon zpoza vápna přesně k tyči. 

Letná zabrala až příliš pozdě

Po pauze pokračovala dominance domácího celku, jenž dokázal proměnit své příležitosti. Na rozdíl čtyř gólů upravili skóre domácí Kodýdek Majorszký. Hosté ale následně ještě nesložili zbraně a dvěma trefami ještě přiživili jiskru naděje. Zpoza šestnáctky se prakticky totožnými střelami do horního rohu branky prosadili Soukup a Vůch. Následně ještě Letná B nastřelila dvě břevna, k zdramatizování nebyla tedy daleko, ale štěstí se k ní nepřiklonilo. Záhoří naopak uklidnil pátou brankou Pelouch, který se prosadil z trestného kopu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Záhoří
Václav Kovář: Povedený start do sezony. V utkání jsme měli více příležitostí než soupeř, navíc se nám je dařilo proměňovat. Naším letošním cílem je postoupit zpátky do třetí třídy. První zápas ale vlaštovku ale rozhodně nedělá, uvidíme, jak nám to půjde dál.

TJ Sokol Plzeň - Letná B
Michal Legát: Do soutěže jsme vstoupili se zcela novým týmem, takže to pro nás bylo takové sehrávání. Šedesát minut zápasu bylo proto lepší Záhoří, my jsme zapnuli až ve druhé části druhého poločasu, kdy jsme začali hrát dobře a vstřelili jsme dvě branky. Pokud navážeme v příštích utkáních na výkon z konce zápasu, bude to dobré.



Sestavy


TJ Záhoří
M. Zekucia [-] - J. Majorszký [-] , J. Kovář [-] , M. Zekucia [-] (42. O. Němec [-] ) , K. Hora [-] , V. Kovář [-] (59. M. Gaži [-] ) , F. Pelouch [-] , K. Presl [-] , A. Raška [-] , J. Kodýdek [-] , J. Prokopius [-]

TJ Sokol Plzeň - Letná B
J. Baranský [-] - Z. Soukup [-] , T. Borkovec [-] , S. Vukovič [-] (43. R. Zahradník [-] ) , J. Vričan [-] , J. Vůch [-] , M. Dvořák [-] (59. P. Kupka [-] ) , M. Kolomazník [-] , M. Legát [-] , Z. Skála [-] , S. Vlčák [-] (30. J. Šmolík [-] )

ŽK: 42. F. Pelouch , 50. K. Presl - 47. S. Vlčák , 90. J. Baranský .
Hráči zápasu: J. Kodýdek - Z. Soukup .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Lažánek Karel - MAJORSZKÝ Jan (N), PŘIBYL Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.