4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.11.2016 14:00

13.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlum si v posledním zápase vylepšil střelecké statistiky


Branky


13. L. Jeslínek (vl.) , 65. V. Ernest , 77. M. Wagner , 84. J. Pelikán
0

Souboj posledního s předposledním, to byl souboj Chlumu s Dnešicemi. Situace v obou týmech je však odlišná, domácí srdnatě bojují o posun v tabulce. Hosté se naopak trápí a záchrana se vzdaluje. Favoritem tak byl domácí celek, hostům navíc neulehčilo situaci ani to, že přijeli pouze v desíti lidech. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jen jeden gól

Úvod zápasu byl poměrně vyrovnaný, ale bez větších šancí. První přišla až v 13. minutě, kdy centrovaný balon po standartce propadl až na malé vápna. Tam dobíhal Václav Calta, ale hostující Jeslínek se při pokusu odkopnout balon trefil do vlastní sítě. Nutno podotknout, že balon by v síti skončil tak jako tak. Převaha pak byla spíše na domácí straně, ale mizerná koncovka, či předfinální fáze nedovolila změnu skóre. Ani Dnešicím se nedala upřít snaha podniknout nějaký útok, ale přes domácí obranu to moc nešlo a když už došlo až ke střele, tak neměla potřebné parametry, aby překonala Kvíderu. Po poločase tak byl stav stále poměrně otevřený. 

Znatelná početní převaha

I úvod druhé půle ještě Dnešice držely krok s Chlumem, ale s každou další minutou byla únava víc a víc znát. Domácí měli hned několik příležitostí dát druhou pojišťovací branku, ale Klír se nenechal překonat. Až v 65. minutě se prosadil Stanislav Eret, střelou z vápna tak upravil na 2:0. Hosté se pak pokusili otevřít hru. K žádné vyložené šanci to ale nevedlo. Místo toho udeřili opět domácí. V 74. minutě zvýšil na 3:0 chlumský kanonýr Michal Wagner. Na konečných 4:0 upravoval v 84. minutě Jiří Pelikán. Chlum se tak rozloučil s podzimem vítězně. Dnešice se naopak na podzim vítězství nedočkaly. 



Ohlasy k zápasu


TJ Chlum
Matěj Archalous (hráč TJ Chlum): "V zápase s Dnešicemi jsme nechtěli brát nic jiného než 3 body, což se nám nakonec povedlo. Hřiště bylo v rámci možností ve skvělém stavu, za což patří našemu realizačnímu týmu velký dík. První branka nás uklidnila, ale na druhou jsme čekali velice dlouho. Mohli jsme si za to však sami, když jsme celý první poločas nevyužili několika vyložených příležitostí. Podzim jsme tak zakončili s 15 body a rozhodně máme přes zimu co zlepšovat."

TJ Sokol Dnešice
Ladislav Mourek (trenér TJ Dnešice): "Bohužel jsme nastoupili pouze v deseti lidech, opět jsme se nesešli. Jinak první poločas byl vyrovnaný, jen nedáváme góly. V druhém poločas se pak projevila početní výhoda. Po gólu na 2:0 jsme to zkusili otevřít ale ještě dvakrát inkasovali. Kluky bych pochválil, že to odehráli se ctí."



Sestavy


TJ Chlum
D. Kvídera [-] - P. Šindelář [-] (46. S. Eret [-] ) , M. Archalous [-] (68. J. Pelikán [-] ) , M. Wagner [-] , T. Červenka [-] , V. Ernest [-] (74. L. Martínek [-] ) , M. Šlajs [-] , V. Calta [-] , L. Heřman [-] , Z. Švec [-] , R. Šašek [-] (64. L. Hajšman [-] )

TJ Sokol Dnešice
M. Klír [-] - I. Frous [-] , R. Bárta [-] , R. Bagoš [-] - L. Jeslínek [-] , F. Jehlík [-] , J. Bláha [-] - M. Schlehofer [-] - S. Duspiva [-] , J. Cader [-] , P. Vokáč [-]

ŽK: 49. R. Šašek - 82. L. Jeslínek .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Lažánek Karel - PELIKÁN Miloš (N), SCHUSTER Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.