1:5
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2016 14:00

12.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dnešice dál tápají


Branky


77. D. Schuster - 23. O. Tic , 30. O. Tic , 48. V. Šlais , 75. V. Šlais , 83. F. Mádr
0

Domácí celek v letošní sezóně stále ještě nevyhrál a na aspoň nějaké body čeká už od pátého kola. Se třemi body se tak krčí na posledním místě tabulky a záchrana se mu vzdaluje. Losiná je na tom také špatně a nachází se na předposledním místě tabulky, proto pro ní byl tento zápas opravdu důležitý, čemuž napovídalo i nasazení několika borců áčka. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný začátek

Domácím se v úvodu zápasu dařilo držet krok s hosty. Hra se odvíjela především ve středu pole a šance k vidění nebyly. V 23. minutě ale využil zaváhání domácí obrany Ondřej Tic a otevřel skóre. Za dalších sedm minut přišla další chybička v obrané fázi a Ondřej Tic znovu trestal. Poločas se následně dohrál opět hlavně ve středu pole. Stav po prvních čtyřiceti pěti minutách tak byl 0:2.

Lepší hosté

V druhém poločase chtěly Dnešice zkusit zabojovat ještě alespoň o bodík. Bohužel už v 51. minutě došlo k faulu v blízkosti vápna. Exekuci si vzal na starost Vlastimil Šlais a krásně proměnil. 0:3. Od té chvíle byli hosté lepším celkem a domácím toho moc nedovolili. Měli i dost šancí, Jehlík v bráně ale držel alespoň teoretickou šanci na body. V 75. minutě přišla čtvrtá branka v domácí síti a postaral se o ní opět Vlastimil Šlais. V 78. minutě se Dnešice dočkaly aspoň čestného úspěchu, kdy se po standartní situaci dokázal prosadit hlavou Daniel Schuster. V dalších minutách zkusily otevřít hru a ještě zdramatizovat utkání. Otevřené obrany ale dokázala využít Losiná. Prosadil se Filip Mádr a stanovil skóre na konečných 1:5. Domácí celek se tak dál trápí. Hosté naopak dokázali přeskočit Chlum a již nejsou předposlední. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dnešice
Ladislav Mourek (trenér TJ Dnešice): "Prvních dvacet minut byl vyrovnaný fotbal bez šancí. Pak jsme ale bohužel nabídli soupeři dvě šance a on je proměnil. V druhém poločase jsme s tím chtěli něco udělat, bohužel soupeř odskočil už na tři góly a od té doby byl lepší. Hrál ze zajištěné obrany a zaslouženě vyhrál."




Sestavy


TJ Sokol Dnešice
F. Jehlík [-] - R. Bagoš [-] , R. Bárta [-] , I. Frous [-] - Z. Hegner [-] , J. Bláha [-] , L. Jeslínek [-] - D. Kagánek [-] , M. Schlehofer [-] , K. Schlehofer [-] - D. Schuster [-]

TJ Sokol Losiná B
J. Gubiš [-] - O. Tic [-] , O. Fremr [-] , T. Karl [-] , V. Šlais [-] , R. Mádr [-] , J. Honzík [-] , F. Mádr [-] , V. Topinka [-] , D. Zeman [-] , P. Tančouz [-]

ŽK: 15. M. Schlehofer , 45. R. Bagoš , 65. L. Jeslínek , 70. R. Bárta - 33. O. Tic , 70. F. Mádr .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Adamec Václav - PELIKÁN Josef (N), KARL František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.