Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 16:00

8.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nejdek naděloval i v Hamrech


Branky


0

Nejdek se drží dva body od prvního místa, k vítězství mu tentokráte pomohla devítbranková kanonáda.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oslabené Hamry nedokázaly vzdorovat

Pro vývoj zápasu byla škoda, že domácímu týmu chyběly největší opory. Od prvních minut měl navrch Nejdek. Již v šesté minutě se trefil Kuba Rutrle a poslal tak hosty do vedení. Ve dvacáté druhé minutě šli hosté do trháku zásluhou Jirky Schlossera - 0:2. Hned minutu na to šel Nejdek už do třígolového vedení, trefil se Kuba Vosmek. Po půl hodině hry přidal už čtvrtou branku Nejdku Petr Ševčík. Za tři minuty už to bylo 0:5 Kuba Vosmek se nemýlil. Třicátá sedmá minuta a šestý gól Nejdku zaznamenal Jan Vašek. A totální debakl první půle zakončil Jiří Schlosser a první poločas tak skončil výsledkem 0:7 !!!!!!!!

Nejdek milosrdně dohrával zápas

Do druhé půle ještě nastoupil Nejdek v tlaku a v padesáté minutě přidal osmou branku Robert Hass. Poté už se ovšem hosté nejspíš slitovali a jejich tlak na branku domácích již nebyl takový. Balon byl sice po většinu času na jejich kopačkách ovšem, ale další branky již nepřidávali, tedy až sedm minut před koncem upravil na konečných 0:9 Fili Rutrle. Nejdek tak společně s Dalovicemi dýchá na záda dvojici Pila, Březová.



Ohlasy k zápasu



FK Nejdek B
Manfred Till: Jednoznačná záležitost z naší strany, hráči poslechli před zápasové pokyny.



Sestavy


FC Nové Hamry
J. Plechšmíd [-] - M. Gergela [-] (60. M. Soukup [-] ) , D. Jaroš [-] , J. Krajňák [-] (60. K. Dejl [-] ) , M. Novák [-] , A. Ullmann [-] , Š. Pazdera [-] , D. Petrovič [-] , Z. Krajňák [-] (60. Z. Krajňák [-] ) , L. Šimonek [-] , L. Ullmann [-]

FK Nejdek B
J. Bílek [-] (63. T. Sojka [-] ) - J. Vosmek [-] (77. F. Rutrle [-] ) , P. Ševčík [-] (42. R. Haas [-] ) , J. Vašek [-] (77. A. Mandous [-] ) , K. Jílek [-] , R. Rejcha [-] (63. J. Nádeníček [-] ) , J. Schlosser [-] , M. Halapej [-] , J. Rutrle [-] , M. Benák [-] , L. Vacek [-]

Počet diváků: 140. Rozhodčí: Vaněček Petr - MACHEK Arnošt (N), KINKAL Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.