Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 10:30

7.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březová se díky výhře v Božíčanech posunula na první místo v tabulce


Branky


0

V Božíčanech bylo k vidění snad vše, co může fotbal nabídnout

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Svižný začátek, který lépe zvládli hráči Březové

Utkání v němž Břelová usilovala o čelo tabulky začalo velmi svižně. Oba týmy se snažily vstřelit první branku, která často určí ráz zbytku zápasů. Hra se přelévala z jedné strany na druhou. Nakonec první branku v zápase již po osmi minutách vstřelila Březová po souhře Zdeňka Mudra a zakončujícího Dana Verebelyho. Od té chvíle byli hráči Březové na koni  a herně měli na vrch.

Zúročili to po dvaceti minutách hry, kdy si Mudra s Verebelym otočili role a tentokrát zakončoval Mudra. Tlak Březové pokračoval i nadále a přicházeli i šance, které ovšem další brankou již neskončili. Jeden z hrdinů Mudra se minutu před poločasem zapsal do statistik utkání také černou tečkou, když po druhé žluté se musel poroučet pod sprchy.

I v deseti Březová dominovala zápasu

Tak trochu one man show proběhla v druhé části utkání. Přesto, že hráči Březové hráli v deseti, svého soupeře i nadále přehrávali a když už se dostali domácí do šance na místě byl gólman Březové Látka. Prakticky ihned po zahájení hry šli Březovští do tříbrankového vedení a trefil se opět Verebely. Za další čtyři minuty stejný hráč dovršil hatrik a Březová vedla již 4:0. Divoký začátek druhého poločasu zakončil nešťastný zákrok ve vápně hostí a následný pokutový kop, díky kterému domácí snížili na 1:4, zahrával Míra Žigar. V šedesáté páté minutě zhasil naděje domácích znovu Verebely a jeho čtvrtá branka v zápase byla nakonec i tou poslední a Březová je prozatím na prvním místě.



Ohlasy k zápasu


SK Božíčany
Petr Marcel: Velmi nepovedený výkon.

TJ Jiskra Březová
František Mandula: Hráli jsme kompaktní fotbal, který mě potěšil a zaslouženě jsme vyhráli.



Sestavy


SK Božíčany
P. Chvála [-] - P. Ernst [-] , J. Mládenec [-] , S. Krupička [-] , D. Urbánek [-] (67. J. Čižmár [-] ) , I. Ficík [-] , T. Latislav [-] , M. Černý [-] , V. Nitsch [-] (72. M. Vimr [-] ) , M. Žigár [-] , P. Melichar [-]

TJ Jiskra Březová
M. Ploc [-] , L. Havel [-] , J. Václav [-] (80. J. Richter [-] ) - L. Khodl [-] , D. Štěpán [-] , Z. Hurban [-] - K. Látka [-] , D. Verebely [-] , Z. Mudra [-] , J. Hvizd [-] - M. Sajner [-]

ŽK: 33. Z. Mudra . ČK: 44. Z. Mudra .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Varga Marian - JAROŠ Daniel, CSEMER David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.