2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2016 17:00

12.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí využili výhodu domácího prostředí a zvítězili.


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí měli více ze hry.

Na hřišti domácího celku bylo od počátku jasné, kdo je na hřišti pánem a od toho se také odvíjel vývoj utkání.Domácí měli více ze hry a svou převahu vyjádřili gólem ve 33. minutě, kdy si na centr z levé strany naskočil Josef Vican a poslal domácí do vedení.Hosté se soustředili víceméně pouze na obranu a směrem dopředu si prakticky nic nevytvořili.

Ve druhé půli domácí přidali ještě jednu branku.

Od začátku druhého poločasu se opět hlavně domácí snažili o vstřelení branky a to se jim také v 66. minutě podařilo.Po kombinaci na pravé straně hřiště přišel centr do šestnáctky hostujícího týmu, Martin Řezáč se důrazně dostal k balonu a uklidil ho k levé tyči brankáře Davida Metličky.Do konce zápasu se již nic nezměnilo a tak tři body zůstaly na hřišti TJ Baníku Union Nové Sedlo.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Union Nové Sedlo
Stanislav Suchý: Bylo to první utkání,nervozní a opatrné. Měli jsme ale více ze hry, zahodili jsme spoustu šancí, vítězství bylo upracované, ale zasloužené.

TJ Sokol Chyše
Pavel Holý:



Sestavy


TJ Baník Union Nové Sedlo
T. Pelech [-] - L. Macák [-] , K. Kalina [-] , J. Němeček [-] (71. D. Patera [-] ) , R. Panajotov [-] (69. R. Rychna [-] ) , R. Kaňok [-] (86. F. Škarda [-] ) , P. Karásek [-] , B. Rychna [-] (64. M. Řezáč [-] ) , E. Lakatoš [-] , T. Roulich [-] , J. Vican [-] (82. D. Petřík [-] )

TJ Sokol Chyše
D. Metlička [-] - J. Hanzlíček [-] , P. Tichý [-] , V. Dvořák [-] , J. Kadlec [-] , R. Záluský [-] (71. T. Rychtařík [-] ) - E. Laurich [-] , J. Lábr [-] , M. Bouška [-] , J. Lavička [-] (78. J. Burda [-] ) - - O. Kubinec [-]

ŽK: 80. M. Řezáč - 48. O. Kubinec , 51. E. Laurich .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Henych Karel - LHOTKOVÁ Veronika, ŠUMA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.