0:4
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 14:00

15.kolo, Liberecký | Česká Lípa | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pertoltice podle očekávání vyloupily Okna


Branky


12. L. Nedbal , 28. P. Kolda , 67. J. Novák , 90. D. Řehák
3

Pro domácí byl dnešní zápas utrpení. Jednak se jim nedaří a jednak si připomenout špatnou formu proti prvnímu v tabulce, to také není žádná výhra. Hosté dnes ale nevstíli více, než čtyři branky...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pertoltice očekávaně vedly

Pertoltice se dostaly rychle do hry, i díky červené pro Halgaše Patrika, a domácí pocítili jejich sílu. Ve 12. minutě se prosadil Nedbal, když nadvakrát doklepával do brány na 0:1. Poté se prosadil Kolda, když utekl brankáři a poslal hosty do vedení 0:2. Okna popravdě ani moc nestíhala a nebýt svého bankáře Halgaše, mohlo všechno dopadnout mnohem větší ostudou. V dalším čase první půle se míče zmocňovali spíše hosté, kteří se snažili o další branku, ale tu již nevsítili, ne v tomto poločase. Stav tedy v půlce hry 0:2.

Okna se nezmohla ani na branku

Domácí neměli skutečně svůj den, tedy mimo jejich brankáře, který i nadále zachraňovat další potupný výsledek. V 67. minutě se po skvělé nárážečce prosadil Jakub Novák a krásně zavěsil za Halgaše. To ještě nebylo vše a v poslední možné minutě se dokázal prosadit třetí nejlepší střelec soutěže a sice Řehák David, který si tak připsal v 90. minutě svou patnáctou branku v soutěži, když kličkou překonal gólmana. Stav tedy dopadl jasně pro hosty v poměr 0:4 a jsme hodně zvědaví na domácí mančaft, protože do konce podzimu zbývá poslední kolo. Pro soutěž bude jedině dobře, když se Okna zase zvednou.



Ohlasy k zápasu



FK Pertoltice pod Ralskem
Milan Stehlík (vedoucí Pertoltic): Dnes jsme zaslouženě vyhráli. Musím pochválit jejich gólmana, protože dnes zachránil velké množství šancí. Ze začátku jsme měli přeci jen respekt, ale po prvních gólech jsme se uklidnili a hráli to své až do konce. Za nás dnes vypíchnu zase všechny, protože se snažili a jezdili. Může za to i velká divácká podpora, to je jasné, přijeli totiž dva autobusy fanoušků.



Sestavy


TJ Okna
J. Halgaš [-] - T. Vávra [-] , J. Knödl [-] , M. Zlatník [-] , J. Zeman [-] (67. A. Dvořák [-] ) - L. Novotný [-] (31. P. Vlasák [-] ) , P. Halgaš [-] , P. Mádl [-] , M. Henc [-] - L. Vácha [-] , O. Handl [-] (67. . Bláha [-] )

FK Pertoltice pod Ralskem
V. Uličný [-] - J. Miler [-] , S. Bozadjiev [-] (46. J. Švimberský [-] ) , M. Švík [-] , L. Šilhán [-] , P. Kolda [-] , M. Škváro [-] , L. Nedbal [-] , D. Řehák [-] , J. Fedák [-] , J. Novák [-]

ŽK: 27. P. Kolda . ČK: 44. P. Halgaš .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: German ml. Robert - KUBÁLEK Roman (N), KOŠKA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
5. 11. 2016 11:51
Pertoltice si zde zastřílí. Bohužel ;-)
5. 11. 2016 11:50
Pertoltice si zde zastřílí. Bohužel ;-)
5. 11. 2016 11:49
2