Šlágr kola ovládli domácí


Branky


61. M. Vitouš (p.) , 85. T. Pícha - 40. J. Marušák , 50. J. Suněk
4

Čekal nás nejvěhlasnější zápas kola a sice utkání mezi druhým a třetím v tabulce. Oldřichov vítal Polevsko a čekala se vyrovnaná bitva, která se i naplnila. Rozhodovaly totiž až penalty...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Polevsko se dostalo do vedení

Jako je v těchto podzimních a deštivých dnech pravidlem, i zde na Oldřichově byl terén velice podmáčený a v bídném stavu. Hrát se na něm ovšem ještě stále dalo a tak se háči vrhli na věc. V první půli měli malinko navrch hosté, kteří z toho dokázali vytěžit branku na 0:1. Ve 40. minutě se dobře rychlostně prosadil Marušák, který předběhl dva obránce a poslal střelu přesně za záda brankáře. Poločas poté doplynul a hostí jsou ve vedení 0:1.

Typické remízové utkání

Ve druhé půli se děli věci. Nejdříve Jirka Suněk skóroval, když využil krásné kombinace hostů a střelou do brány se nemýlil. Oldřichov se poté probudil a začal se též pokoušet o vsítění branky, což se mu i povedlo. V 61. minutě se pískal faul ve vápně, který zavinil Satrapa. Míč si postavil Martin Vitouš, který nedal brankáři šanci a snížil stav utkání. Hra se poté přesunula k bráně hostů a o šance nebylo nouze. Domácí stříleli, co mohli, ale nevedlo to dále než na brankovou konstrukci. V 85. minutě se pískal faul a po druhé žluté kartě a následné červené, se do šatny musel stěhovat Satrapa. Bohužel pro hosty, kteří již byli téměř bez sil, se v té samé minutě prosadil Tomáš Pícha a bylo jasné, že se podíváme na penalty. Ty ovládli domácí v poměru 5:4. Slaví tak celkovou výhru 3:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Nový Oldřichov
Vladislav Satranský (vedoucí Oldřichova): Dneska musím uznat všechny kluky, protože makali a za bojovnost je všechny chválím. Nakonec jsme body urvali, využili jsme posledních minut a zápas poslali na penalty, kde jsme měli více štěstí.

FC Polevsko
Jan Ramisch (vedoucí Polevska): Dneska to bylo vyloženě remízové utkání. My jsme už ke konci odpadávali a domácí toho využili. Na penalty bylo šťastnější domácí družstvo. Za nás vyzdvihnu Štikara, našeho stoper, tradičně Jirku Suňka a Stýbla, pochytal tam pár branek.



Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŠVEC Jaroslav - MAZANEC Pavel (N), PEKAŘ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
5. 11. 2016 18:21
Na tuto soutěž velice pěkné utkání a zasloužený bod navíc pro domácí.
5. 11. 2016 11:48
Věřím ve výhru hostů.Ale bude to velice těžké. Oldřichov je mírný favorit.
5. 11. 2016 11:47
2
4. 11. 2016 02:38
vyhra hostů