Pertoltice potvrdily roli favorita


Branky


0

Šlágr kola! Domácí Pertoltice vítaly hosty z Oldřichova a kdo jiný je měl připravit o body, než oni. Jsou totiž druzí v tabulce, ale i přes to, domácí dnes opět neměli problém zvítězit. Tak to vypadá, že Pertoltice budou mít na podzim zřejmě plný počet...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První polovina hry nenabídla žádnou branku

Celky si pro první půli neseřídily mířidla dobře a tak fanoušky připravily o branky. A že jsme jich vidět mohli, protože šance byly na obou stranách. Hlavně domácí pálili jednu šanci za šancí a tak se němůžeme divit, že skóre zůstavalo beze změny, tím spíše, když uvážíme oslabení hostů, v podobě chybějícího brankáře. Naskočit tak musel hráč z pole. Nutno také vypíchnout práci rozhodčích, která byla po celé utkání velmi kvalitní, což určitě nebývá pravidlem. Dnes se to ovšem, jak se říká sešlo, a je to jen dobře, protože derby tak mohlo plynout bez zbytečných scén a kontroverzních výroků. Stav do šatny byl tedy 0:0.

Pertoltice nakonec zlomily nezdar v zakončení

David Řehák se ve druhé půli posunul tam, kde hraje zřejmě nejlépe, nebo alespoň, kde střílí nejvíce branek. To, totiž bylo momentálně to, co domácí potřebovali a již brzy se to vyplatilo. V 67. minutě zaznamenal branku, když využil nedorozumění obránce s brankářem hostů, a pohodlně posunul míč za brankovou čáru. Oldřichov již pomalu odcházel a z jejich srany to dnes jakoby nebylo ono. Domácí zahrávali rohový kop v 75. minutě, který hlavičkou poslal do vinglu Jakub Novák a rozhodl o celkovém vítězství Pertoltic ve výsledku 2:0. Pertoltice zůstávají stále neporažené, navíc s úchvatnými třicetišesti body.



Ohlasy k zápasu


FK Pertoltice pod Ralskem
Milan Stehlík (vedoucí Pertoltic): Dnešní utkání naplnilo naše očekávání. Hráli jsme v pohodě a podle toho to i na hřišti vypadalo. Nakonec jsme mohli dát i více branek, ale nedali, bohužel. Za nás dnes určitě vypíchnu obránce Škvára, který hrál velmi dobře.

TJ Jiskra Nový Oldřichov
Vladislav Satranský (trenér Oldřichova): Určitě jsme sem nejeli prohrát, chtěli jsme vybojovat nějaký ten bod. Přijeli jsme bez brankáře, takže nám musel chytat kluk z pole. Nakonec jsme si to asi i prohráli sami. Hráli jsme ustrašeně, bez nápadů, prostě dnes nic moc. Že by měli domácí bůhvíjak velikou převahu, to se také říci nedá. Spíše to bylo vyrovnané, ale vítězství berou Pertoltice. Je to škoda, plichtit jsme klidně mohli. Jinak vypíchnu Lebrušku a mladého Satranského.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: Řezáč Josef - JANOVSKÝ Michal, KRÁL Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.