3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:30

14.kolo, Liberecký | Česká Lípa | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Podceňované Noviny doma dokázaly zvítězit


Branky


0

Libchava si na domácí věřila, ale zřejmě došlo k lehkému podcenění a hlavně proto body zůstávají doma. Domácí ale i přes výhru mají co dohánět, aby podzim ještě stačili alespoň částečně zachránit...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jalová polovina hry

V první polovně hry se nehrál jednostranný fobal. Oba celky se v utkání rozkoukávaly a terén, který určitě nebyl v optimálním stavu, tomu rozhodně nepomáhal. I tak si ale týmy dokázaly vypracovat své šance, přičemž do vedení se v pohodě mohli dostat hlavně hosté, kteří se ale minuli s efektivitou v zakončení. Kolektivní výkon nepřinesl žádné branky, a to samé vlastně mohou říci i domácí. Výsledek do šatny zůstal za téhož počátečního stavu 0:0.

Noviny rozhodly třemi góly

Libchava ve druhé půli nestíhala. Vinou byl nejen povedený vstup domácích, kteří se hned zkraje druhé půle pustili do rozebírání hostující obrany, ale také střídání, které zrychlilo hru hlavně na pravé straně hřiště. Odtud de facto padaly branky. Bár Dominik byl prvním střelcem v zápase, když se v 60. minutě tváří v tvář brankáři nemýlil.

Ostatní branky také padaly po jednoduchých nahrávkách za obranu Libchavy, po kterých šli domácí většinou sami na gólmana. To je případ i Jana Sukovatého, který zařídil branku na 2:0 v 64. minutě. Hosté měli s těmito náběhy obrovské problémy a už bylo jasné, že obrat bude extrémně složitý. Noviny ve druhé půli dominovaly a poslední tečku za utkáním ještě v 86. minutě spáchal Žaloudek Břéťa a potvrdil tak zalouženou výhru domácích 3:0.



Ohlasy k zápasu



TJ Horní Libchava
Václav Erben (vedoucí Libchavy): Přiznám se, že jsme soupeře asi trochu podcenili. Dneska nám nic nevyšlo, terén nám tady rozhodně nesedí, ale na to se vymlouvat nemůžeme. Oproti minulému týdnu jsme dnes zklamali. Noviny dnes vyhrály zaslouženě. Od nás byl jasně nejlepší brankář, který toho pochytil více, než dost.



Sestavy


TJ Noviny pod Ralskem
K. Moravec [-] - D. Bár [-] , P. Podmanický [-] , M. Heindörfer [-] , M. Ostaš [-] (46. P. Okénko [-] ) , M. Lundák [-] , J. Švimberský [-] , J. Sukovatý [-] , R. Okénko [-] (46. B. Žaloudek [-] ) , R. Heidrich [-] , T. Jindra [-]

TJ Horní Libchava
J. Podroužek [-] - R. Tichý [-] , P. Heinrich [-] , J. Brejška [-] (55. R. Krasniqi [-] ) , M. Hruška [-] , D. Le [-] , L. Nevrlý [-] , V. Tkachenko [-] , M. Vyšohlíd [-] , D. Horák [-] , J. Králíček [-]

ŽK: 34. M. Heindörfer , 39. R. Okénko .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: LÖFFELMANN František - FOLK Miroslav, BLÁHA Matyáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.