Brniště doma podlehlo Polevsku


Branky


0

Očekával se relativně vyrovnaný zápas, ale na hřišti se vyrovnaně hrálo jen malou část utkání. Hosté přijeli více připravení a domácího soka přestříleli rozdílem několika branek. Polevsko se tak dostává na třetí místo v tabulce...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Polevsko se pomalu, ale jistě začalo rozjíždět

Utkání začalo za děštivého počasí a na začátku utkání přinesl déšť štěstí domácím, kteří se ujali vedení gólem Pavla Kopeckého už v 5. minutě, který si dobře naběhl na přihrávku od postranní čáry a z malého vápna nedal hostujícímu brankáři šanci a střelou k tyči, přes nedůrazého obránce Polevska, otevřel skóre utkání. To bylo ale od domácích, kteří byli osalbeni o dva své nejlepší hráče, pro dnešní den vše.

Jakoby obdržený gól probudil hosty z Polevska a ti se stále více tlačili dopředu. Ve 20. minutě se v pokutovém území nejlépe zorientoval Daniel Kašpar a zblízka vstřelil svůj první gól. Ve 29. minutě se opět k zakončení, po dalších zmatcích domácích, dostal Daniel Kašpar. Domácí sice reklamovali ruku, ale rozhodčí o tom nechtěl ani slyšet a jasně ukázal na střed hřiště. Brniště bylo otřeseno a jen těžko se dostávalo k brance domácích, kde jejich dlouhé nakopávané přihrávky většinou sbíral stoper Polevska Matěj Štikar. Na konci 44. minuty se domácí přeci jen dostali ke slibné šanci, kdy domácího hráče zastavil obránce Polevska jen za cenu faulu, který rozhodčí ohodnotil žlutou kartou. Standartní situace se domácím nepovedla a tak se promrzlí hráči obou tymů mohli jít ohřát do kabin. Stav tedy 1:2.

Brniště už bylo prakticky ze hry

Druhý poločas začal přesně tak, jak si asi domácí v kabině neřekli. Ke střele se totiž v 46. minutě dostal hostující útočník Jiří Marušák a domácí obránce, při nepovedeném pokusu o odkop, přehodil svého brankáře. To evidentně domácí srazilo natolik, že se prakticky nedostali k brance Polevska, natož ke kloudnému zakončení. Polevsko ovládalo střed hřiště a aktivní Suněk toho využil ke svým gólům, kdy domácí obrana byla zcela odevzadá a hosté procházeli jako nůž máslem. Jeho branky padly v 77. a 81. minutě. Zmar domácích nakonec v 90. minutě dokonal Marek Malič, který se po hezké kombinaci hostů dostal ke střele z vápna a bezmocný brankář se za střelou mohl jen ohlédnout. Výsledek utkání byl tedy 1:6.



Ohlasy k zápasu



FC Polevsko
Jan Ramisch (vedoucí Polevska): My jsme dnes byli překvapení z našeho výkonu, protože proti Brniště nám to moc nejde. Jenže domácí toho dnes moc nepředvedli. Po většinu utkání jsme prakticky kontrolovali hru a slaboučké Brniště jsme dokázali přehrát. I přes terén jsme to zvládli a byli jsme lepší. Zklamala mě jejich hra, která je o nakopávaných balónech. Po zemi si to dát neumí. Dneska určitě pochválím Kašpara, hrál velmi dobře, také vyzdvihnu určitě Suňka a kapitána Maliče.



Sestavy


FK Brniště
P. Svoboda [-] - P. Luft [-] , D. Luft [-] - P. Luft [-] , P. Stand [-] , J. Kvasnička [-] (76. V. Vejražka [-] ) , M. Havelka [-] , P. Luft [-] , P. Kopecký [-] , M. Větrovský [-] , M. Trégr [-]

FC Polevsko
J. Stýblo [-] - D. Kubát [-] , M. Štikar [-] , J. Satrapa [-] , M. Kubín [-] , D. Nečas [-] (87. M. Efler [-] ) , J. Suněk [-] , M. Malič [-] , J. Marušák [-] (83. V. Veťka [-] ) , D. Kašpar [-] , O. Macura [-]

ŽK: 44. O. Macura .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Volf Pavel - BLÁHA Matyáš, NESVAČIL František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.