2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 15:30

12.kolo, Liberecký | Česká Lípa | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cvikov si doma výhru pohlídal


Branky


2. V. Tima , 31. V. Tima - 49. V. Šlajs
0

Lindava má výkony jako na houpačce, to je známá věc a dnes jsme se o tom opět přesvědčili. Domácí se ale dokázali připravit a soupeře z Lindavy porazit. Cvikov využívá zaváhání Brniště a je nyní na třetím místě...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Cvikov ve vedení 2:0

Většinou je Lindava na míči daleko více než soupeř, ale také většinou nejsou schopni to přetavit v branky. To byl přesně dnešní případ, ovšem nikoli na straně domácích. Ti jsou naopak velice produktivní a z pár protiútoků de facto rozhodli zápas. Hostující, velice mladý tým, se často projevuje malou zkušeností na hřišti a to byl zřejmě kámen úrazu v dnešním utkání. Hned ve 2. minutě se prosadil navrátilec do sestavy Tima a hned ho bylo plné hřiště. Ve 31. minutě navíc přidal branku číslo dvě a to už znamenalo návrat jako hrom, a navíc v relativně dobré formě. Poločas tak vyzněl lépe pro Cvikov v poměru 2:0.

Cvikov měl štěstí, ale nakonec vítězí

Domácí hned zkraje druhé půlky způsobili faul před vápnem a ten dokázal využít Vilda Šlajs, který míč uklidil za záda brankáře domácího výběru. Jenže to bylo, co se produktivity týče ze strany hostů vše. Bohužel pro ně, již se jim nepovedlo dát vyrovnávací branku, natož branku vedoucí. Cvikov byl de facto sevřen na své půlce a hosté si mohli nad další brankou skutečně vylámat zuby a taky, že si je nakonec i vylámali. Měli i možnost penalty, ale ta nedopadla dobře. Domácí tak berou důležité tři body na své půdě a vítězí v poměru 2:1.



Ohlasy k zápasu


FK Cvikov B
Karel Holoun (vedoucí Cvikova): Pro nás klasické derby. Chtěli jsme tři body, ale dnešní utkání jsme si museli vydřít. Soupeř nás tlačil, ale nám se vrátil Tima po zranění a hned dal dvě branky v utkání. Vypíchnu určitě Timu a brankáře Švorce. Kapitána týmu Rokoše též nesmíme opomenout.

TJ Dynamo Lindava
Tým Lindavy: Sehráli jsme bohužel náš další typický prohraný zápas. Herně jsme si za tento zápas minimálně bod zasloužili, ale hraje se na góly, a tak nezbývá než Cvikovu pogratulovat. Z našeho týmu si určitě zaslouží vyzdvihnout Standa Reitmajer, který nám přišel pomoct skrze velkou absenci hráčů a velice dobře se zhostil role středového záložníka. Pro úspěšný podzim nám nezbývá než ze zbylých zápasů urvat plný počet bodů a přes zimu zapracovat na produktivnější hře.



Sestavy


FK Cvikov B
F. Švorc [-] - M. Adlt [-] , J. Štefan [-] , J. Adlt [-] (79. K. Holoun [-] ) , L. Vančura [-] - P. Rokoš [-] , P. Zvára [-] (73. P. Brenn [-] ) , P. Vacek [-] , M. Žák [-] (61. J. Moravec [-] ) , D. Pasarič [-] (5. P. Bosák [-] ) - V. Tima [-] -

TJ Dynamo Lindava
M. Zadražil [-] - L. Halčin [-] , J. Svoboda [-] , M. Knespl [-] , J. Jančar [-] - J. Dvorský [-] , S. Reitmajer [-] (73. J. Matela [-] ) , V. Šlajs [-] , J. Houfek [-] (46. P. Havlas [-] ) - M. Nýdrle [-] , J. Jehlička [-] (64. L. Kozák [-] )

ŽK: 35. J. Štefan , 81. P. Rokoš - 42. J. Houfek , 58. L. Halčin , 83. M. Zadražil .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Klimt Pavel - HAVRAN Jan, NOVOTNÝ Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.