3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 15:30

12.kolo, Liberecký | Česká Lípa | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pertoltice doma přejely Brniště


Branky


25. D. Řehák (p.) , 48. D. Řehák , 78. J. Novák
0

Liga je relativně vyrovnaná, ovšem to rozhodně neplatí o domácích Pertolticích, které drtí soupeře za soupeřem. Letos se skutečně sešli a jejich kvalitu poznali i hosté z Brniště...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení

Brniště přijelo oslabené, a i podle toho to na hřišti vypadalo. V první polovině hry měli asi tucet šancí domácí, ale i hosté si dokázali vypracovat své přiležitosti, ale dnes jim nic nebylo přáno. Ve 25. minutě se prosadil z penalty David Řehák a načnul tak gólový účet domácích. Podle mnohých, hlavně na straně hostů, ale penalta být neměla, těžko říci. Tak či onak, sudí je na hřišti pánem a ten ukázal na značku penalty. Proměňovat šance se už dále nepodařilo a tak se po krásném poločase z obou stran dohrálo za výsledku 1:0 pro domácí celek.

Pertoltice nedopustily zaváhání

Ve druhé půli se domácí dostali k trestňáku, který byl ovšem zase doprovázen kontroverzním rozhodnutím sudího, který odpískal faul pro domácí, přičemž sám faulovaný uznal, že faulován nebyl. Volný kop se ovšem konal a kdo jiný, než David Řehák, dokázal míč opět kvalitně uklidit. To byla 48. minuta utkání. Poté se v 78. minutě dokázal trefit i Jakub Novák a to přesně k tyči, když využil závanu v pokutovém území soupeře. Ještě před tím ale fasoval, po druhé žluté, červenou hráč Luft David a hosté byli oslabení. Tím spíše, když odstoupil další hráč, kvůli zranění a Brniště dohrávalo o devíti lidech na place. Jenže toho již domácí nevyužili a tak zápas dozněl do výsledku 4:0, pravda, už jen za jejich tlaku.



Ohlasy k zápasu


FK Pertoltice pod Ralskem
Milan Stehlík (vedoucí Pertoltic): Brniště bylo třetí a čekali jsme, že to bude vyrovnané, ale de facto jsme hráli jen my. Byť tam měly své šance, tak nás moc ani neohrozili. Za nás dnes určitě spokojenost. Vypíchnu zase Davida Řeháka, to už se ale budu opakovat. Jinak zase zahráli dobře všichni, to se musí uznat.

FK Brniště
Milan Trégr (hráč Brniště): Očekávali jsme, že na tom budou o hodně lépe, ale nakonec jsme uznali, že kdybychom se sešli, tak jsme zde nějaké ty body udělat klidně mohli, je to škoda. Nakonec bych vypíchl třeba Petra Lufta a Bartoně, což je náš hrající trenér, který dnes zkrátka musel zaskočit, neboť nás nebylo dost.



Sestavy


FK Pertoltice pod Ralskem
V. Uličný [-] - R. Herák [-] , M. Švík [-] , S. Bozadjiev [-] , J. Miler [-] (70. P. Novák [-] ) , P. Kolda [-] , M. Škváro [-] , L. Nedbal [-] , D. Řehák [-] , J. Fedák [-] , J. Novák [-]

FK Brniště
P. Svoboda [-] - P. Luft [-] , D. Luft [-] - J. Kvasnička [-] , Z. Bartoň [-] , P. Luft [-] , P. Kopecký [-] , J. Zelenka [-] , M. Kopecký [-] , M. Větrovský [-] , M. Trégr [-]

ŽK: 56. D. Luft . ČK: 78. D. Luft .
Počet diváků: 142. Rozhodčí: Jankech Pavel - MENGR Jiří, BÖHME Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.