Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 15:30

12.kolo, Liberecký | Česká Lípa | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lokotka rozdrtila soupeře z Valtinova


Branky


0

Lokotka dnes byla při chuti a za první poločas si hráči zaslouží medaile. Hosté na domácí zkrátka neměli, ale i tak dokázali dát tři čestné branky. Lokotka tak díky této výhře přeskakuje v tabulce právě hosty...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle = koncert domácích

Hra byla v první půli jednostranná. Byli to domácí, kteří zápas načali v tak velkém stylu, že hosté stova stíhali, natož aby zabránili brankám, díky kterým poločas prohráli 5:0. Domácí byli posíleni a v první půli je musel trenér Horáček brzdit, aby si něco nechali i na druhou půli, protože místy to ve hře přeháněli, řečeno v dobrém slova smyslu. V 7. minutě se prosadil Plachý Dominik, v 8. minutě Pelc Martin a první jmenovaný se za šest minut prosadil znovu na 3:0. Po něm se prosadil Václav Horáček a to už hosté věděli, že mají veliký problém. Ten zvýšil podruhé Martin Pelc ve 36. minutě a zápas byl de facto hotový, alespoň podle výkonu hostů. Branky padaly po souhře křídelních útočníků a hráčů ve vápně, kam míč ve většině případů letěl spávně. Střed pole domácích míče rozdával velice pěkně. Stav dosud 5:0.

Valtinov se nevzdal a bojoval dál

V 53. minutě snižoval hned zkraje utkání Vašek Štembera, jenže za dvě minuty zase zvýšili skóre domácí, jmenovitě Jan Starý. Poté přišla chvíle Milana Nešvery, který se prosadil po rohu a korigoval na 6:2. Jenže poté se blýskli opět domácí a to brankou na 7:2, kterou zařídil Vašek Horáček. Poslední branka ale padla z kopaček hostů, tentokrát ji měl na svědomí Jan Zelený a alespoň kosmeticky kompletoval stav utkání na 7:3. Valtinov si ale zaslouží uznání, že ve druhé půli nic nevzdal, byť to na celkém obrazu jejich hry moc nepřidá. Lokotce zase všechna čest za půli první.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Česká Lípa B
Jan Horáček (trenér Lokotky): Dneska jsme hosty přehráli hned v úvodní půli, kde hráči předvedli neuvěřitelný výkon, až jsem je musel trochu krotit, aby to tolik nepřeháněli. Valtinov mě upřímně řečeno zklamal, protože už od začátku začali hrát odevzdaně a my je i díky tomu přejeli. Vypíchnu šestnáctiletého Dominika Plachého, který dal dvě branky a zahrál od nás asi nejlépe.

TJ Slavoj Velký Valtinov
Petr Chmelař (vedoucí Valtinova): Nic moc jsme nečekali, protože jsme věděli, že dnes zase bude postarší sestava, někteří byli v práci. Domácí měli navíc posily a ty jsme nedokázali pohlídat. Dnes jsme prohráli zaslouženě. Nemůžu ani nikoho vypíchnout, bohužel.



Sestavy


TJ Lokomotiva Česká Lípa B
J. Podešva [-] - D. Plachý [-] , P. Poláček [-] , J. Starý [-] , V. Horáček [-] (87. J. Studenovský [-] ) , M. Horáček [-] (80. V. Novotný [-] ) , M. Pelc [-] (50. M. Koštial [-] ) , J. Hochman [-] , V. Volejník [-] , K. Blahout [-] , R. Vnuk [-]

TJ Slavoj Velký Valtinov
J. Vimer [-] - J. Zelený [-] , M. Pýcha [-] (22. P. Nemeš [-] ) , F. Sucharda [-] , J. Šuma [-] , J. Vokál [-] , L. Doubek [-] , M. Bezděkovský [-] , L. Novák [-] , M. Šimon [-] , M. Nešvera [-]

ŽK: 54. P. Poláček , 70. K. Blahout - 54. J. Vokál , 73. M. Bezděkovský . ČK: 70. J. Vokál .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: German st. Robert - FOLK Miroslav, CHLÁDEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.