Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2016 16:00

10.kolo, Liberecký | Česká Lípa | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polevsko bez problémů porazilo Lindavu


Branky


0

Je tu souboj, který byl považovaný za vyrovnaný, hlavně k nedávným výsledkům hostů, kteří vypadali, že chytli ten správný směr a vlnu. Jenže domácí je dnes dokázali porazit a to hned o několik branek...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

4:0, nazdar

Bohužel pro hosty, domácí dnes byli při chuti a dost jim toho vyšlo. Hned ve 2. minutě se trefil Marušák Jirka a utkání dostalo spád. Domácí od té doby jakoby dostali klid na kopačky a i přes kvalitu soupeře se dokázali prosazovat. Ve 13. a 15. se trefil Jiří Suněk, opora domácího mužstva a Polevsko již vedlo o tři branky. Branky většinou padaly po kombinacích, což je disciplína, kterou mají domácí ve svém repertoáru. Dařila s jim a přicházely i další branky. Ve 42. minutě se nakonec první půle trefil Denis Nečas a bylo de facto vymalováno, protože vedení do poločasu 4:0, to už se otáčí jen vělmi těžko.

Polevsko se vedení nezvdalo

Ve druhé půli domácí trenér své hráče pošetřil a nařídil mužstvu, dohrát utkání v klidu, bez zbytečných komplikacích. Hráči si to vzali za své a už jen skutečně šestřili síly. Ve 48. minutě se ještě trefil Marek Malič a domácí tak měli hotovo. Jenže hosté vůbec nic nevzdali a jakoby se probrali. Začali soupeři trochu přitápět pod kotlem a vsítili alespoň dvě čestné branky. V 61. minutě se prosadil, po kěné individuální akci Vilda Šlajs, ale výrazný obrat nenastratoval. Vlastně poté přišla už jen poslední branka, a tu měl na svědomí Pavel Havlas, který před tím asistoval u branky Šlajse. Zápas poté skončil za výsledku 5:2 pro domácí Polevsko.



Ohlasy k zápasu


FC Polevsko
Jan Ramisch (vedoucí Polevska): Dneska to bylo v suchém triku, i když pršelo, s nadsázkou řečeno. Hosté mají velice kvalitní tým, ale my jsme dnes byli vyzrálejší a hráli tu svou hru, která na hosty platila. Ve druhé půli jsme se už jen šetřili pro další utkání. Za hráče zápasu vypíchnu Suňka, Štikara a Marušáka, tomu to teď v útoku svědčí, co se týče spolupráce.

TJ Dynamo Lindava
Tým Lindavy: Tento zápas jsme neodehráli vůbec tak, jak jsme si řekli a jak jsme si představovali a do dalších zápasů se toho musí v přístupu a nasazení většiny hráčů hodně změnit, pokud chceme hrát o vršek tabulky. Vyzdvihli bychom za dnešek asi jen Pavla Havlase, který se jako jeden z mála snažil odmakat celý zápas. Navíc byl u obou našich branek, kdy jednu sám vstřelil a na jednu přihrál.



Sestavy


FC Polevsko
J. Stýblo [-] - V. Veťka [-] , M. Kubín [-] , D. Nečas [-] , J. Suněk [-] , M. Malič [-] , J. Marušák [-] , D. Kašpar [-] , O. Macura [-] , M. Štikar [-] , D. Kubát [-]

TJ Dynamo Lindava
M. Zadražil [-] - L. Halčin [-] , P. Havlas [-] , M. Knespl [-] , J. Jančar [-] - J. Dvorský [-] , V. Šlajs [-] , O. Mareš [-] , J. Houfek [-] - M. Nýdrle [-] (46. J. Jehlička [-] ) , J. Kohout [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Král Jaroslav - ŘEZÁČ Josef, MUSIL David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.