4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 16:00

10.kolo, Liberecký | Česká Lípa | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cvikov dnes nedokázal vyhrát


Branky


38. T. Bobelák , 43. T. Zet , 60. S. Klodner , 70. J. Fanta
0

Kunratice musely vyhrát, aby neztratili tempo s těmi prvními. Na vršku byl i Cvikov, takže jeho porážka byla tím spíše na programu dne. Dnes se domácím téměř vše vydařio a navíc vítězí s čistým kontem na svém účtě...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení

Kunratice měly výhodu, protože hosté přišli bez posil z áčka. Ve 38. minutě se trefil Tomáš Bobelák a domácí se dostali na koně. Soupeř se jaksi nemohl probrat, protože se na branku stále nemohl vyšplhat. Ještě před koncem poločasu se trefil Tomáš Zet a vedení 2:0 do poločasu již vypadalo více, než nadějně. Nakonec tak poločas dopadl, protože hosté nedokázali využít žádnou ze svých šancí, pravda, moc jich ani za ten první poločas nebylo, ne-li žádná, a můžou být jen rádi, že mají v týmu dobrého gólmana, který chytil nejednu šanci. Poločas tedy 2:0.

Hosté bez šance

Ve druhé půli musel naskočit i sám trenér Holoun, protože se muselo střídat a na lavičce byl tento lodivod de facto sám. Ne, že by to hře Cvikova uškodilo, ale zrovna to ani dvakrát nepomohlo. Na pravém beku, ještě s více starším kolegou na stoperu Machačným Standou, to šlo proti domácím jen těžce. Branka číslo tři přišla z kopaček Klodnera Standy a to již bylo vymalováno. Ještě se zaznamenal Fanta Jiří, ale to již bylo ze zápasu víceméně vše. Domácí tak zaslouženě vítězí v poměru 4:0 nad Cvikovem a posouvají se pod ně na rozdíl dvou bodů. Na první místo ztrácejí stále devět bodů.



Ohlasy k zápasu


SK Kunratice u Cvikova
Karel Holoun (vedoucí Cvikova): K tomuto zápasu nemůžu říci nic víc, než že nás soupeř přehrál, hlavně na šance. Dnes nás nebylo mnoho, ale i tak jsme zápas odehráli. Kluci bojovali a já jsem s nimi spokojen. Byť jsme tým burcovali, dnes to prostě na výhru nestačilo, ani na bod. Jinak bych vypíchl Švorce, Machačného, Rokoše. Já osobně jsem tam třeba nechal taky všechno, ovšem stejně jako celý tým.




Sestavy


SK Kunratice u Cvikova
P. Ježek [-] - F. Trč [-] , R. Bobelák [-] , P. Kettner [-] , P. Haman [-] - J. Fanta [-] , T. Bobelák [-] , J. Til [-] (60. P. Štulc [-] ) , S. Klodner [-] - R. Jackl [-] (75. L. Grežďo [-] ) , T. Zet [-] (75. D. Haman [-] )

FK Cvikov B
F. Švorc [-] - M. Adlt [-] , J. Štefan [-] , J. Adlt [-] , L. Vančura [-] , P. Rokoš [-] - S. Machačný [-] , Š. Malý [-] (46. K. Holoun [-] ) , M. Žák [-] - J. Lamata [-] - A. Máslík [-]

Počet diváků: 60. Rozhodčí: Táborský Josef - DOLEŽAL Rostislav (N), TICHÝ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.