4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 16:00

10.kolo, Liberecký | Česká Lípa | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mimoň Valtinovu nedala šanci


Branky


22. O. Vacek , 51. J. Beran , 83. O. Vacek , 88. O. Vacek
0

Do Mimoně přijelo družstvo z Valtinova a výhoda byla na straně domácích, kteří jakožto favorité v zápase měli brát všechny body. Prognóza se stala realitou a hosté skutečně prohráli, navíc docela podstatným rozdílem...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mimoň po jedné brance

Valtinov se opět jakž takž sešel a hosté byli vůbec rádi, že to dnes udýchali. Nakonec se jich sešlo dostačujících jedenáct a zápas mohl začít. První půli domácím poměrně stačili, ale ti přeci jen dali první branku v utkání po docela zajímavé situaci, kdy se míč ocitl na vápně, kde na něj de facto všichni hleděli, ale jen Ondra Vacek se zachoval pohotově a branku uklidil do sítě. Stav 1:0 ve 22. minutě. Vlastně tak asi využil i výhody od sudího, který by jinak po faulu hostujícího obránce pískl penaltu. Domácí poté další branku nepřidali a Valtinov byl téměř bez šancí. Prozatimní stav 1:0.

Mimoň si zastřílela

Ve druhé půli si domácí vystřelili další branku, když se hned zkraje trefil Jan Beran a již to bylo o dvě branky. Valtinov byl na pokraji sil, ale i přes to si dokázal vytvořit převahu a snažil se domácím zatápět, kteří ale z rychlých brejků sázeli další a další branky. V 83. a v 88. minutě se ještě dokázal prosadit Vacek a bere tak další hattrick v jeho podání. To už bylo nad síly hostů, zápas otočit, a proto se utkání v poklidu dohrálo za konečného stavu 4:0 pro domácí. Ti se posouvají na čtvrté místo v tabulce. Valtinov je naopak jedenáctý.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Mimoň B
Petr Chmelař (vedoucí Valtinova): Dnes jsme se opět sešli jen tak tak. Bylo nás přesně jedenáct. Upřímně jsme jinak čekali, že tu dnes dostaneme deset branek, vlastně jsme s výsledkem spokojení. Vzhledem k dnešní hře bych vypíchl akorát Vokála a Jindru Šumu. Oba si dnes odmakali své.




Sestavy


TJ Jiskra Mimoň B
F. Jiránek [-] - J. Sutr [-] (70. A. Opelt [-] ) , O. Vacek [-] , M. Steinhubl [-] (30. J. Beran [-] ) , M. Vocásek [-] , P. Vít [-] , M. Netolický [-] (7. I. Daniel [-] ) , J. Cibulka [-] , J. Votava [-] , M. Steinfest [-] , J. Istomín [-] (46. J. Eichler [-] )

TJ Slavoj Velký Valtinov
J. Vimer [-] - L. Mleziva [-] , J. Zelený [-] , J. Šuma [-] , J. Štembera [-] , J. Molhanec [-] , L. Novák [-] , M. Šimon [-] , J. Kristek [-] , M. Nešvera [-] , J. Vokál [-]

ŽK: 56. J. Kristek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Řezáč Josef - SUKOVATÝ Martin (N), CHMELAŘ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.