3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2016 15:00

9.kolo, Liberecký | Česká Lípa | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valtinov potvrdil svou půdu


Branky


0

Valtinov potřeboval body a domácí klání s Libchavou byla skvělá možnost, jak jich nabýt. Ne, že by hosté hráli špatně, ale nedávají moc branek i to mohlo znamenat, že se dnes v utkání moc branek nedočkáme, protože podobné problémy mají i hoši z Valtinova...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

2:0, Valtinov se prosadil

Bylo to docela vyrovnané, ale přeci jen byla cítit domácí půda na straně Valtinova. V 17. minutě se dokázal prosadit Marek Pýcha, který využil akci domácích a přesně zakončil na 1:0. Poté se, hned za minutu, prosadil Libor Novák a skóre bylo hned o branky dvě. Domácí sice vedli, ale mimo dvou branek vesměs nic v poločase pořádného nepředvedli. Libchava zase nebyla špatná na míči, ale nedokázala si vypracovat takovou šanci, která by vedla ke snížení výsledku, natož k vyrovnání. Poločas tak dozněl do svého konce ve výsledku 2:0 pro domácí Valtinov.

Vyrovnaná polovina hry

Zde se konala vlastně jedna a ta samá písnička, jako v poločase prvním. Valtinov se snažil hrát fotbal, stejně jako hosté, ale moc se s efektivitou v zakončení nepotkávali, což platí samozřejmě pro obě strany. Nakonec ale v 79. minutě dokázal za domácí ještě vsítit branku Nešvera Milan, který střílel míč parádně do šibenice a skóre 3:0 už asi znamenalo konec pro naděje hostů.

Ti jen kosmeticky upravili skóre v 82. minutě, kdy se prosadil Jan Brejška. To už ale bylo z utkání vše a domácí tak nakonec asi i zaslouženě berou výhru v poměru 3:1. Domácí v tabulce poskočili na desátou přícku a můžou jen doufat, že je tento zápas konečně pořádně nakopne.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Velký Valtinov
Petr Chmelař (vedoucí Valtinova): Hlavně, že jsme se dnes sešli. Dnes nás bylo dost, což platí i o posledních zápasech. Upřímně jsem myslel a doufal, že vyhrajeme podstatnějším rozdílem, ale my prostě nedáváme branky. Dnes bych vyzdvihl Vokála a Lukáše Ptáčka.

TJ Horní Libchava
Václav Erben (vedoucí Libchavy): Zasloužená výhra domácích. Dnes byl Valtinov ve finále lepším týmem a nás může jen těšit, že za poslední zápasy na tom herně nejsme vůbec špatně, jen nedáváme dostatečný počet branek. Věděli jsme, jak na tom domácí jsou, že to u nich také není optimální a že jsou spíše dole v tabulce. Doufali jsme alespoň v bod, ale bohužel. Vypíchl bych možná Brejšku.



Sestavy


TJ Slavoj Velký Valtinov
J. Vimer [-] - L. Novák [-] (22. F. Sucharda [-] ) , M. Bezděkovský [-] , L. Ptáček [-] (46. J. Molhanec [-] ) , M. Pýcha [-] (79. P. Nemeš [-] ) , L. Doubek [-] , M. Šimon [-] , J. Kristek [-] , M. Nešvera [-] , J. Pýcha [-] , J. Vokál [-]

TJ Horní Libchava
J. Podroužek [-] - P. Heinrich [-] , M. Kaňkovský [-] (79. D. Horák [-] ) , V. Ondrúšek [-] , J. Brejška [-] , T. Komžík [-] (46. R. Krasniqi [-] ) , R. Tichý [-] , L. Nevrlý [-] , V. Tkachenko [-] , M. Vyšohlíd [-] , J. Králíček [-]

ŽK: 51. M. Bezděkovský , 77. J. Pýcha .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: German st. Robert - TÁBORSKÝ Josef, ŠTEMBERA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.