Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2016 17:00

9.kolo, Liberecký | Česká Lípa | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tuhaň dnes vybojovala výhru po penaltách


Branky


0

Do Tuhaně přijeli borci z Lokotky béčka a všem bylo jasné, jak moc sliná je doma Tuhaň. Dnes jsme měli možnost shlédnout dobré utkání, kde padlo krásných osm branek v základní hrací době. Nakonec však musela rozhodnout loterie jménem Penalty...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení

Tuhaň je na své půdě skutečně těžkým oříškem, neboť se jedná o tým, který oplývá velkou bojovností, hlavně na svém pažitu. V 11. minutě se ale prosadil Jiří Šindelář a utkání dostalo pořádný impuls. Půle byla relativně vyrovnaná, i když to byli hosté, kteří těžili vícero branek za poločas. Ve 35. minutě sice srovnal stav utkání Hanuš Ferdinand, ale vzápětí hosty poslal do vedení Horáček, ostatně, kdo jiný. Poločas tak dozněl v celkem vyrovnané hře do svého konce za stavu 1:2 pro hostující Lokotku.

Tuhaň vybojovala penalty

Hned v úvodu druhé půle se trefil zase Horáček a s domácími to již nevypadalo vůbec dobře. Stav 1:3 byl na pováženou, ale přeci jen přišel impuls, který domácí značně probral. V 55. minutě si dal vlasťnáka Radovan Vnuk, kapitán hostů, a od té doby se domácí ujali otěží a začali hostům pořádně zatápět pod kotlem. V 63. minutě navíc srovnali a začínalo se znovu od začátku. Zásluhy na tom měl hlavně Martin Beneš, autor branky.

V 68. minutě pak vystřelil vedení kapitán na domácí straně Jan Černý a Lokotka jen nevěřícně kroutila hlavou, jak že si nechala zápas sebrat. Naštěstí pro ně se v závěru konal nakopnutý balón na Horáčka, který v nastaveném času zachránil remízu pro hosty krásnou brankou, díky které zkompletoval hattrick, zase. Penalty pak dopadly lépe pro Tuhaň v poměru 3:2. Ta bere celkovou výhru 5:4.



Ohlasy k zápasu



TJ Lokomotiva Česká Lípa B
Jan Horáček (trenér Lokotky): Měl jsem tedy daleko větší očekávání, protože jsme jeli s posilami z áčka, ale nakonec nás položit ten vlastňák ve druhé půli. První půle byla ještě docela vyrovnaná, ale my jsme si nechali ve druhé půli vzít vedení a málem jsme i prohráli, nebýt Míry Horáčka. Nakonec však na penalty měli více štěstí domácí. Vypíchnout nemohu nikoho až na brankáře, který nás hodněkrát podržel a dost míčů zachránil.



Sestavy


TJ Sokol Tuhaň
P. Heřmánek [-] - D. Pavlík [-] (60. J. Novák [-] ) , V. Dufek [-] , M. Krejčí [-] , V. Krs [-] (70. T. Vodráška [-] ) , J. Dufek [-] , F. Hanuš [-] , J. Černý [-] , R. Chlumecký [-] , M. Beneš [-] , V. Šimon [-]

TJ Lokomotiva Česká Lípa B
J. Podešva [-] - J. Šindelář [-] , M. Horáček [-] , K. Kutloch [-] , M. Pelc [-] (55. D. Ryl [-] ) , K. Blahout [-] , M. Braneac [-] , T. Markovský [-] , V. Horáček [-] , R. Vnuk [-] , V. Volejník [-]

ŽK: 80. J. Dufek - 81. M. Braneac .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Volf Pavel - BÖHME Ladislav, CHAROUZEK Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.