M. Nýdrle 27.
V. Šlajs 40. (p.)
2:4
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2016 17:00

9.kolo, Liberecký | Česká Lípa | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lindava doma podlehla Pertolticím


Branky


27. M. Nýdrle , 40. V. Šlajs (p.) - 3. J. Novák , 53. J. Miler , 60. D. Řehák , 65. D. Řehák
0

Lindava hostila Pertoltice a schylovalo se k vyrovnanému zápasu, ve kterém domácí potřebovali urvat body, aby tak stáhli ztrátu na první hosty a zůstali na předních příčkáh v tabulce. Dnes ale hosté dokázali obrátit skóre ve svůj prospěch...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lindava se dostala do vedení

Popravdě, první půle nebyla zrovna exkluzivní na pohled, ale zajímavých momentů zde proběhlo více, než dost. Do zápasu však domácí nevstoupili dobře a již ve 3. minutě prohrávali 0:1. O branku se postaral Jakub Novák a hosté se zkraje utkání dostali do vedení.

Ve 20. minutě došlo k nepříliš fotbalové situaci, kdy po strkanici mezi hráči domácích a hostů došlo k vyloučení jednoho hráče na každé straně. Jedná se konkrétně o Šilhána a Svobodu. Stav 0:1 trval až do 27. minuty, kdy se ke střele z pravé strany hřiště dostal Lukáš Halčin, jehož střelu brankář hostů vyrazil pouze před sebe a dobíhající Michal Nýdrle již neměl problém srovnat skóre. Stejný hráč byl pak u branky, díky které domácí stav utkání otočili. Nýdrle se dokázal v převaze protihráčů probojovat až na hranici velkého vápna, kde byl faulovaný a rozhodčí nařídil pokutový kop, který proměnil Vilém Šlajs. Poločas tedy nakonec skončil lépe pro domácí ve výsledku 2:1.

Pertoltice vstoupily na trávník jako vyměněné

Do druhé půle ale domácí vstoupili až příliš ustrašeně a soustředili se až příliš na bránění, což se jim vymstilo již po 8. minutách a bylo srovnáno. Josef Miler byl tím, kdo znovu vyrovnával stav zápasu.

Bohužel pro domácí, již v 60. minutě se hosté prosadili znovu, tentokrát s jmenovkou Davida Řeháka v 60. minutě a Lindava tak musela opět dotahovat, ale ve druhé půlce se jejich týmu vůbec nedařilo dostat do zápasu a nedokázali najít recept na to, jak by mohli alespoň ohrozit branku hostí. Za nedlouho navíc přišel čtvrtý gól Pertoltic a bylo rozhodnuto. David Řehák znovu potvrdil, jak moc vpředu umí a v 65. minutě kompletoval zápas poslední brankou v utkání. Domácí se sice snažili, ale na výhru dnes zkrátka nedosáhli. Výsedk utkání byl 2:4 pro hosty.



Ohlasy k zápasu


TJ Dynamo Lindava
Tým Lindavy: Tento zápas byl pro nás velice důležitý, protože jsme na domácím hřišti přivítali vedoucí celek tabulky a sami jsme hráli o udržení pozice v popředí soutěže. Bohužel jsme ale nevyhráli, ale i přes to byla na našem týmu vidět snaha s výsledkem utkání alespoň něco málo udělat, což se nakonec nepodařilo. Vyzdvihnout určitě zaslouží Michal Nýdrle, který odehrál prakticky celé utkání na hrotu sám a i přesto dělal především v první půli hostující obraně veliké problémy. Vstřelil jednu branku a vybojoval pokutový kop, takže se výrazně podílel na obou našich brankách.

FK Pertoltice pod Ralskem
Milan Stehlík (vedoucí Pertoltic): Tady moc týmů vyhrávat nebude, soupeř je totiž kvalitní, přes léto dobře posílil. Jejich tým bych srovnal se Cvikovem nebo Polevskem. Pravda, že když jsme o poločase prohrávali, tak jsme se v kabině rozpovídali, co je zapotřebí k tomu, abychom zvítězili. Ve druhé půli jsme pak hráli perfektně a dokázali otočit zápas. Vypíchl bych určitě Davida Řeháka, dneska to odjezdil a navíc dal dvě branky. Jinak samozřejmě makal celý tým, bez kterého bychom dnes nezvítězili.



Sestavy


TJ Dynamo Lindava
M. Zadražil [-] - L. Halčin [-] , M. Moravec [-] (65. M. Knespl [-] ) , J. Svoboda [-] , J. Jančar [-] - J. Dvorský [-] (77. J. Linc [-] ) , V. Šlajs [-] , O. Mareš [-] , J. Houfek [-] (75. J. Matela [-] ) - J. Kohout [-] , M. Nýdrle [-] (85. L. Kozák [-] )

FK Pertoltice pod Ralskem
V. Uličný [-] - J. Miler [-] , R. Herák [-] , P. Kolda [-] , M. Škváro [-] , L. Nedbal [-] (87. J. Švimberský [-] ) , L. Šilhán [-] , D. Řehák [-] , J. Fedák [-] (68. S. Bozadjiev [-] ) , J. Novák [-] , M. Švík [-]

ŽK: 20. V. Šlajs , 70. J. Jančar - 40. L. Nedbal , 55. D. Řehák . ČK: 20. J. Svoboda - 20. L. Šilhán .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: MICHEK Petr - HÝBL Josef, BENEŠ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.