Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 16:30

8.kolo, Liberecký | Česká Lípa | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pertoltice doma udolaly Cvikov


Branky


3

Tohle byl zřejmě šlágr kola. Celky z prvního a druhého místa si to rozdaly v přímém souboji o špičku tabulky. Nakonec však první místo zůstává doma v Pertolticích, a to mají ke všemu domácí dva zápasy k dobru...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pertoltice přešly do vedení

První půle byla hodně vyhecovaná. I proto, že hosté přijeli s posilami z áčka a hlavně, přijeli si pro body! Jenže domácí je nechtěli pustit. Ovšem ti, kdo dali jako první branku, byli hosté. V 8. minutě se prosadil Paštika a je jen škoda, že nepřidal i další branku ze svých snad tří tutovek, protože poté přišly branky už jen ze strany domácích. V 21. minutě se prosadil Lukáš Šilhán, který srovnal stav utkání. Nebylo to od něj vše, ani zdaleka. Za tři minuty totiž posílal domácí do vedení. Neuvěřitelné je, že eso v rukávu domácích, aneb Koldovi dlouhé auty, zafungovalo i v tomto zápase, což je snad potřetí v řadě, neuvěřitelné. Poločas se dohrál za stavu 2:1. Pertoltice dokonaly obrat.

Pertoltice přidaly pojišťováka

Cvikov se tlačil i ve druhé půli, ale branky již nepřicházely. Půle ubíhala a hřiště na Pertolticích se stále zhoršovalo a možná, že i proto byli hosté něšťastní, neboť domácí vedli a byli to právě Cvikovští, kdo se musel s terénem vypořádat a dát branku. Ta se ale nekonala, protože ještě dříve pojišťoval výsledek Lukáš Šilhán v 60. minutě a zkompletoval si tak hattrick. Cvikov se už nezmohl na odpověď a poslední mnuty byly spíše utrpením, než radostí. Důkazem budiž červená karta, která ale padla na straně domácích a týkala se střídajícího hráče Hanla v 83. minutě. Nakonec se utkání dohrálo bez větších emocí za stavu 3:1 pro domácí.



Ohlasy k zápasu


FK Pertoltice pod Ralskem
Milan Stehlík (vedoucí Pertoltic): Na začátku to vypadalo docela špatně, nebyli jsme v dobrém počtu a trochu jsme se strachovali o výsledek. Nakonec jsme ho ale uhráli a na své půdě získáváme tři body. Já dnes vyzdvihnu brankáře, který nás podržel. Ze začátku podržel a ve druhém poločase se taktéž vyznamenal.

FK Cvikov B
Karel Holoun (trenér Cvikova): Chtěli jsme potvrdit ty tři minulá vítězství, ale to se nepovedlo. Pro mě osobně by to byla prestiž, zde vyhrát. Mám tu staré známe a chtěl jsem je pozdravit výhrou. :-) Bohužel. Vypíchl bych akorát Míru Novotného, brankáře Švorce a kapitána Rokoše.



Sestavy


FK Pertoltice pod Ralskem
V. Uličný [-] - S. Bozadjiev [-] (51. P. Novák [-] ) , P. Kolda [-] , J. Fedák [-] , L. Nedbal [-] , L. Šilhán [-] , D. Řehák [-] , J. Švimberský [-] (70. J. Miler [-] ) , J. Novák [-] , M. Švík [-] (46. M. Hanl [-] ) , M. Škváro [-]

FK Cvikov B
F. Švorc [-] - M. Adlt [-] , P. Rokoš [-] - P. Vacek [-] , P. Zvára [-] (65. P. Brenn [-] ) , J. Adlt [-] - J. Moravec [-] - P. Bosák [-] (46. F. Šťastný [-] ) , M. Novotný [-] , Z. Paštika [-] (61. S. Machačný [-] ) , L. Vančura [-] (46. J. Štefan [-] )

ŽK: 30. V. Uličný , 48. L. Nedbal , 61. J. Fedák , 80. L. Šilhán - 30. Z. Paštika , 44. L. Vančura . ČK: 83. M. Hanl .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Folk Miroslav - BÖHME Ladislav, STEHLÍK Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
25. 9. 2016 00:58
jinak dobrej trenink na A tridu
25. 9. 2016 00:57
to je tak když prijedes s a tridou na pastiky :DDDDDDD
23. 9. 2016 00:06
hlavne at si cvikov pripravi soupisku a tymu "D