P. Vacek 18.
M. Žák 42. (p.)
P. Vacek 84.
P. Vacek 90. (p.)
4:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2016 16:30

7.kolo, Liberecký | Česká Lípa | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj béček ovládl Cvikov


Branky


18. P. Vacek , 42. M. Žák (p.) , 84. P. Vacek , 90. P. Vacek (p.) - 16. M. Braneac , 47. D. Tomášek
0

Cvikov si dělal zálusk na další body. U týmu zůstává trenér Holoun a je to jedině dobře, protože tým zaznamenal další výhru. Proti Lokotce to ale dnes nebylo vůbec nic jednoduchého. Mokrý terén nám nabídl zajímavé utkání...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

2:1 po poločase

V jediném nedělním utkání taktéž pršelo a hráči měli o starost více, protože to klouzalo snad i rozhodčímu. Ten si ale mohl poznamenat první branku už v 16. minutě, kdy se chybnou rozehrávkou prezentoval mladý brankář Šimon Malý. Holt špatný terén se dost podepsal a následnou dorážečku poté už jen obstaral Braneac Martin. Jinak se hrála docela opatrná hra. Jenže za dvě minuty domácí vyrovnali, autorem byl Pavel Vacek, posila z áčka. Domácí se chopili šance a dokázali si vypracovat penaltu, kterou o břevno proměnil ve 42. minutě Martin Žák a poslal hráče do šatny za stavu 2:1 pro svůj tým.

Lokotka soupeře nedohnala

V kabině si oba týmy hodně věcí řekly a do druhé půle se mělo určitě vejít jinak. Domácí nechtěli o vedení přijít, ale ve 47. minutě způsobili zásadní faul, který měl za následek vyrovnávací gól. O ten se z trestňáku postaral Dušan Tomášek a vyrovnal stav utkání. Jenže domácí tým se pořádně nakopal a začalo se burcovat. Cvikov se nadechl k tlaku, který dlouho nenesl žádné ovoce v podobě branek, až do 84. minuty. To byla chvíle Pavla Vacka, který se dokázal prosadit a poslat svůj tým do posledního vedení v zápase. V 90. minutě si ještě vylepšil statistiky hattrickem, když se prosadil z penalty a udělal tak poslední tečku za dnešním utkáním. Cvikov bere výhru 4:2.



Ohlasy k zápasu


FK Cvikov B
Karel Holoun (vedoucí Cvikova): My jsme dnes chtěli vyhrát a potvrdit tak poslední výhru venku. Hrálo nám dnes dost dorostenců a i přes těžký terén jsme utkání zvládli. Vypíchnout musím určitě Vacka, mladíka, který dal hrattrick. Opomenout ale nesmíme celý tým, který poctivě makal celý zápas.

TJ Lokomotiva Česká Lípa B
Zdeněk Rajšner (Lokotka B.): Počítali jsme s tím, že budou posíleni, ale nakonec měli snad jen jednoho hráče z áčka. My jsme chtěli určitě urvat alespoň ten bod. Jinak za hráče utkání vyzdvihnu kapitána Michala Koštiala.



Sestavy


FK Cvikov B
Š. Malý [-] (46. F. Švorc [-] ) - M. Žák [-] , P. Rokoš [-] , F. Adlt [-] (46. L. Vančura [-] ) , M. Adlt [-] - J. Štefan [-] , J. Adlt [-] , P. Brenn [-] , P. Zvára [-] , P. Vacek [-] - P. Bosák [-] (88. J. Lamata [-] )

TJ Lokomotiva Česká Lípa B
T. Piskor [-] - P. Černý [-] - D. Tomášek [-] (63. J. Starý [-] ) , M. Koštial [-] , V. Horáček [-] (68. Z. Rajšner [-] ) , P. Poláček [-] , J. Zahrádka [-] (82. J. Studenovský [-] ) , R. Vnuk [-] , K. Blahout [-] , V. Volejník [-] , M. Braneac [-] (46. M. Denk [-] )

ŽK: 43. P. Černý , 43. D. Tomášek , 64. J. Zahrádka , 71. P. Poláček . ČK: 89. Z. Rajšner .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Janovský Michal - TÁBORSKÝ Josef, VOLF Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.