2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 15:00

7.kolo, Liberecký | Česká Lípa | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valtinov získal důležité body


Branky


0

Druhý zápas 7. kola se odehrál na hřišti Valtinova, kde se domácí střetli s Oldřichovem. Čekal nás hodně vyrovnaný zápas, vzhledem k formě obou celků, která, pravda, není zrovna optimální. Oldřichovští ani po dnešku nenavázali na výtečný start...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení

Poločas začal velmi vyrovnaně a tento stav trval po většinu herního času. Valtinov byl ve 24. minutě prvním, kdo vsítil branku. A že to byl haluz! Jakub Pýcha zhruba z poloviny hřiště poslal balón a brankář hostů měl skutečně pech, neboť mu míč skočil na drn a následně mimo jeho rukavice, díky čemuž se domácí radovali ze šťastné branky. Dost jim k tomu ale pomohli Oldřichovští, kteří se nepředváděli přesvědčivou hru, byť si dokázali vypracovat slušné šance. Na vině určitě bude i terén, který nebyl ve dvakrát dobrém stavu. Poločas je u konce za stavu 1:0 pro domácí.

Hosté skóre neotočili

Ve druhé půli se hosté snažili chopit otěží. Oproti první půli byli výrazně aktivnější a to znamenalo branku v 50. minutě, kdy se dokázal prosadit Tomáš Pícha a skóre bylo zase nerozhodné. Šance Oldřichova pokračovali, podobně jako v první půli, ale druhá branka ne a ne přijít. Valtinov na druhou stranu branku soupeře neohrožoval tak intenzivně a najít vyloženou šanci domácích borců, by možná byl problém. I přes to, ale přišel další zajímavý moment, nikoli pro hosty. V 70. minutě se zahrál přímák ze strany domácích, který nadělal takový zmatek před brankou, že se míč nakonec dopravil až do sítě za záda gólmana. Branka byla připsána na účet Zdendy Ptáčka. Oldřichov již skóre nenapravil a prohrál 2:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Velký Valtinov
Petr Chmelař (vedoucí Valtinova): Chtěli jsme vyhrát, protože oni teď dvakrát po sobě prohráli. Také jsme jim to chtěli prodloužit, a dnes jsme měli štěstí. Dobře jsme věděli, že to bude těžké, protože vůbec nejsou špatní. Nakonec to pro nás dopadlo dobře. Z týmu vyzdvihnu Zdendu Ptáčka a Josefa Vokála. Zahráli dnes velmi dobře.

TJ Jiskra Nový Oldřichov
Vladislav Satranský (trenér Oldřichova): Fotbal nemá logiku. De facto jsme si dali oba góly sami a tím spíše nás to mrzí, když uvážíme, že domácí neměli pořádnou šanci. Kluci od nás dnes bohužel nepřidali nic na víc a zápas odehráli vyloženě profesorsky. To, co nás zdobilo první tři zápasy, jako by teď vyprchalo. Za nás dnes vypíchnu Medunu, který to dnes slušně odmakal a mladého, který bránil, jak uměl.



Sestavy


TJ Slavoj Velký Valtinov
J. Vimer [-] - L. Ptáček [-] , J. Vokál [-] , M. Pýcha [-] , F. Sucharda [-] , Z. Ptáček [-] , M. Šimon [-] , J. Kristek [-] , M. Nešvera [-] , J. Zelený [-] , J. Pýcha [-]

TJ Jiskra Nový Oldřichov
O. Vitouš [-] - P. Nemlein [-] , T. Pícha [-] , Z. Veselý [-] , P. Věchet [-] , H. Meduna [-] , J. Tyrš [-] , P. Neumajer [-] , M. Satranský [-] , P. Sedláček [-] , F. Jonáš [-]

ŽK: 35. J. Vokál , 43. M. Šimon - 37. J. Tyrš .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Král Jaroslav - ŘEZÁČ Josef, BLÁHA Matyáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.