2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 15:00

7.kolo, Liberecký | Česká Lípa | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brniště doma nezaváhalo


Branky


0

Okna se momentálně hladají a v Brništi se bohužel najít nedokázali. Domácí, jakožto favorité v utkání, měli zápas víceméně pod kontrolou, byť se Okna snažila něco vymyslet, a to hlavně s formou...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas pro domácí

Brniště začalo zhurta a hostům dělalo potížě již od samého úvodu. Domácí si dokázali vypracovat nespočet šancí, ale ty se s efektivitou v zakončení jen mihly. Na druhé straně Okna odolávala, i s trochou štěstí, seč mohla a domácí si na první brance skutečně lámali zuby. Nakonec se však branky dočkali v 16. minutě. Síť napnul Pavel Stand, který využil brejk a nedal Halgašovi v bráně šanci. Okna tedy nebyla zatlačena jen na své půlce a také chtěla nějaký ten bod, domácí ovšem byli proti a hlavně už ve vedení. Brniště mělo skutečně jednu větší šanci, než druhou, ale do branky to znovu spadlo až těsně před hvizdem poločasu. Opět obdobná situace, ale tentokrát se Michal Kopecký dostal do šance z brejku a zavěsil na poločasových 2:0.

Poločas bez koření fotbalu

Ve druhé půli jsme již branku neviděli, ale za to další obrovské šance a to na obou stranách. Okna měla ve druhé půli svou největší šanci, kterou ale fantasticky vychytal Svoboda. Ten si už poté čisté konto pohlídal, i díky tomu, že Okna již nebezpečná ani nebyla. Domácí pokračovali ve spalování šancí a hosté mohou být jen rádi, že jim tam dnes nenapalo vícero branek, moholo to totiž dopadnout i blamáží. Konečné skóre je tedy 2:0 pro domácí Brniště.



Ohlasy k zápasu


FK Brniště
Milan Trégr (hráč Brniště): Očekávali jsme určitě tři body. Věděli jsme, že přijede soupeř, kterému to teď moc nejde, navíc je až na posledním místě. Dnes nás mrzí, že jsme nedali více branek. Za výhru jsme rádi, ale chtěli jsme si vylepšit i to skóre. Za nás dnes hráli nejlépe Kopecký, opět. Vypíchnu i Petra Svobodu, i Lufta.




Sestavy


FK Brniště
P. Svoboda [-] - P. Luft [-] , D. Luft [-] - P. Stand [-] (45. A. Kožmín [-] ) - M. Havelka [-] , M. Kopecký [-] , P. Luft [-] - J. Zelenka [-] , M. Trégr [-] , P. Kopecký [-] , M. Větrovský [-]

TJ Okna
J. Halgaš [-] - P. Mádl [-] , J. Knödl [-] , J. Hupka [-] , M. Zlatník [-] - D. Svoboda [-] , M. Henc [-] , L. Novotný [-] (45. J. Salač [-] ) , P. Vlasák [-] (75. J. Zeman [-] ) - P. Havrlant [-] , V. Mojžíš [-] (10. L. Vácha [-] )

ŽK: 22. D. Luft , 73. M. Havelka - 48. P. Mádl , 55. J. Hupka .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Marek Miloš - FOLK Miroslav, NESVAČIL František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.