5:3
(4:0)
53. V. Šlajs (p.)
60. O. Mareš
76. P. Havlas
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.09.2016 17:00

6.kolo, Liberecký | Česká Lípa | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mimoň doma poprvé vítězí


Branky


6. O. Vacek , 8. O. Vacek , 17. J. Sutr , 37. J. Sutr , 88. J. Sutr - 53. V. Šlajs (p.) , 60. O. Mareš , 76. P. Havlas
0

Mimoň, i přes hrací čas v prostředku týdne, dokázala potvrdit svou půdu a soupeře porazit. To Lindava sice prospala první půli, ale nebyla daleko, aby tu druhou klidně i vyhrála. Nakonec však body berou pouze domácí...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas 4:0 pro domácí

Oba celky nastoupily v hojném počtu, ale byli to domácí, kdo se v první půli chopil otěží v zápase. I proto, že měli posily z áčka. Hned ze začátku si dokázali vypracovat lepší pozici a těžili z toho jednu branku za druhou. Již v 8. minutě hosté prohrávali 2:0. Postaral se o to Ondra Vacek, který prvním gólem v 6. a druhým v 8. minutě rozhodl o vedení svého celku 2:0. V 17. minutě se prosadili opět domácí. Byl to Jan Sutr, který zvyšoval skóre. Zvýšil ho i podruhé, tentokrát v minutě 37. První půle tedy jasně vyzněla pro domácí celek, kteří ji zaslouženě vyhráli 4:0. Jenže to už neplatilo v půli druhé.

Lindava se probudila

Druhá půle byla ze strany hostů o poznání lepší, naopak ze strany domácích o poznání horší. V 53. minutě se Lindava dostala k penaltě a díky Šlajsovi, s desítkou na zádech, dokázala vsítit první branku. To jaksi hosty nakoplo a na hřišti se poté děli věci! V 60. minutě vstřelil branku Ondra Mareš. Po centru z pravé strany a nasledné zpětné přihrávce na malé vápno, již neměl problém s přesným zakončením. Třetí branku poté vstřelil Pavel Havlas z trestného kopu. To se psala 76. minuta a Mimoň začala mít namále, protože srovnání klidně mohlo přijít, nebýt později špatné koncovky Lindavy. Domácí nakonec vstřelili pojišťováka v 88. minutě, kterého měl na svědomí Sutr, jenž si zkompletoval hattrick. Ve výsledku tedy zvítězili domácí v poměru 5:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Mimoň B
Aleš Opelt (trenér Mimoně): Jsme rádi za první výhru a tři body doma. V sobotu to chceme potvrdit proti Tuhani a konečně se rozjet. Dnes vyzdvihnu Ondru Vacka, který válel hlavně v první půli a také Sutra nejen za ten hattrick.

TJ Dynamo Lindava
Tým Lindavy: Zápas byl o dvou rozdílných poločasech. První půle patřila domácím, kdežto ta druhá zase pro změnu nám. Měli jsme dokonce i šance na vyrovnání, ale nakonec to byl tým domácích, kdo vstřelil v závěru branku a definitivně tak rozhodl o utkání. Za nás dnes nikoho nevypíchnu, protože jsme zahráli spíše týmově a navíc mě nenapadá žádný hráč, který by zahrál nad ostatními.



Sestavy


TJ Jiskra Mimoň B
M. Král [-] - M. Melichárek [-] , J. Sutr [-] , M. Steinfest [-] , J. Votava [-] (46. P. Krejčík [-] ) , P. Vít [-] (35. M. Steinhubl [-] ) , O. Vacek [-] , V. Konopiský [-] (61. A. Opelt [-] ) , R. Polák [-] (46. J. Eichler [-] ) , M. Steinfest [-] (46. P. Vokřínek [-] ) , J. Vápeník [-]

TJ Dynamo Lindava
L. Tichý [-] - L. Halčin [-] , P. Havlas [-] , M. Zadražil [-] (46. J. Houfek [-] ) , J. Jančar [-] (85. J. Matela [-] ) - J. Dvorský [-] (46. M. Moravec [-] ) , V. Šlajs [-] , O. Mareš [-] , M. Knespl [-] (46. J. Linc [-] ) - J. Kohout [-] (70. L. Kozák [-] ) , M. Nýdrle [-]

ŽK: 68. M. Steinhubl , 75. P. Krejčík , 80. J. Eichler , 84. M. Král - 77. L. Kozák , 78. V. Šlajs .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Nešněra Filip - BÖHME Ladislav, PAULUS Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.