2:1
(1:0)
93. J. Dufek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 17:00

4.kolo, Liberecký | Česká Lípa | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oldřichov opět vítězí


Branky


0

Oldřichov zatím projíždí startem souteže zcela bez chyby, byť je jasné, že každé utkání už bude jen těžší a těžší. Domácí se o tom dnes přesvědčili, když hosty snad i trošičku podcenili, ale body je to tentokrát nestálo. Tuhaň tak stále zlůstává s jedním bodem na kontě...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se dostali do vedení

Zápas začal dle očekávání vyrovnaně, ale již ve 12. minutě jsme měli možnost shlédnout zajímavou situaci. Brankář hostů vyběhl za vápno, kde zahrál rukou, ale nepochopitelně nedostal od rozhodčího redku. Zahrával se tedy přímý volný kop, který měl na svědomí Satranský, kapitán domácích, který se trefil parádně a spravedlnosti bylo učiněno za dost. Domácí se snažili hrát slušně, po zemi, ale postrádali výbušnost a moment překvapení, díky kterým půle odbyla celkem rychle. Do šatny se poté odešlo za téhož stavu 1:0.

Tuhaň se gólově probudila až na konci zápasu

Domácí si v šatně ledacos řekli a potichu to určitě nebylo. Byť vedli o branku, nebyli se svým výkonem dosud spokojeni a tak si řekli, že hru ve druhé půli zlepší. To se také i stalo, ale jen o nepatrný kousek, který i tak dost připomínal výkon z poloviny druhé. Hosté ovšem nedokázali vyvinout větší tlak a soupeře pořádně nezmáčkli a možná, že i od toho se dost odvíjelo. V 77. minutě se asi z pětadvaceti mětrů parádně prosadil Vitouš Martin a Oldřichovští byli o další branku klidnější. V posledních minutách se ovšem hosté přeci jen dokázali prosadit a v 93. minutě se po chybě domácích trefil Jan Dufek. To bylo z utkání vše, zápas poté jen odezněl do svého konce za výsledného stavu 2:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Nový Oldřichov
Vladislav Satranský (vedoucí Oldřichova): Já jsem dnes tedy čekal trošku jiný výkon a možná i výsledek. Hráči to asi trochu podcenili a proto to vypadalo tak, jak jsme viděli. Nakonec jsme za ten výsledek rádi, protože jsme dost šancí i neproměnili. Moc jsem ani nechápal, co se dnes na tom hřišti dělo. Vypíchnu dnes Satranského a Sedláčka, kteří dřeli nejvíce a mužstvo pořádně burcovali a strhávali.




Sestavy


TJ Jiskra Nový Oldřichov
O. Vitouš [-] - P. Neumajer [-] , P. Nemlein [-] (56. T. Pícha [-] ) , P. Věchet [-] (75. P. Solík [-] ) , H. Meduna [-] (61. M. Semerád [-] ) , M. Vitouš [-] , J. Šrédl [-] , J. Tyrš [-] (87. J. Havran [-] ) , M. Satranský [-] , P. Sedláček [-] , Z. Veselý [-] (48. F. Jonáš [-] )

TJ Sokol Tuhaň
P. Heřmánek [-] - M. Krejčí [-] , V. Krs [-] , M. Charouzek [-] (65. J. Novák [-] ) , F. Hanuš [-] (75. T. Vodráška [-] ) , J. Dufek [-] , J. Černý [-] (32. M. Bačovský [-] ) , R. Chlumecký [-] , M. Beneš [-] , V. Šimon [-] , P. Dolejš [-] (80. D. Pavlík [-] )

ŽK: 17. M. Satranský , 60. P. Sedláček , 80. T. Pícha , 85. J. Tyrš - 10. P. Heřmánek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Pospíchal Jaroslav - BLÁHA Matyáš, MAZANEC Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.