Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2016 14:00

1.kolo, Liberecký | Česká Lípa | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pertoltice si dnes skutečně zastřílely


Branky


0

Petoltice hrály poslední utkání doma a podle toho vše také vypadalo. Jejich forma, podporující fanoušci, snad jen mráz zužoval domácí prostředí, které bylo nachystané jak se patří. I tak se dal shrnout poslední zápas mezi celky, jež se za podzim potýkaly s rozdílnými problémy...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padly čtyři branky

Pertoltice byly jasným nasazeným a podle toho se také očekávalo, že hosté dostanou vyšší brankový příděl. Tak se i stalo, bohužel pro hosty. Ti sem ale rozhodně nepřijeli se strachem a na hřišti domácího celku se dokázali herně dobře předvést. Nehrál se nelíbivý fotbal, naopak celky se snažily. I tak byla ale síla domácích přeci jen znát. Ve 12. minutě se jako první prosadil Lukáš Nedbal, který neměl problém zakončit i za dalších čtrnáct minut. Ve 31. minutě se zase zadařilo Pavlu Koldovi a poslal domácí do vedení 3:0. Za dvě minutky se ještě prosadil Řehák David, domácí šutér a krigoval poločasový výsledek na 4:0. Za zmínku jetě stojí neproměněná penalta hostů, která jim do druhé půle taky zrovna psychicky nepomohla.

Bez dramatického závěru

Pertoltice i ve druhé půli dokazovaly, proč jsou na prvním místě v tabulce. Hráli dobře kombinačně a hosty nepouštěli k nebezpečným věcem, víceméně. Branky padaly v 50. minutě, kdy se prosadil David Šilhán. Po něm se střelecky probudili i hosté, když se v 57. minutě prosadil Marek Hruška. Hosté měli i více šancí, ale proměnili nakonec jen jednu. V 60. minutě přesně střílel Novák Jakub. Za pět minut se znovu ozval domácí Řehák a potřetí přesně střílel i v minutě 73., čímž tedy zkompletoval hattrick. V 75. minutě se poduhé zapsal do střeleckých listin Kolda Pavel. Posledním přesným střelcem byl v závěru Kvíz Vašek a upravil konečné skóre na 10:1.



Ohlasy k zápasu


FK Pertoltice pod Ralskem
Milan Stehlík (vedoucí Pertoltic): V dnešním utkání jsme určitě chtěli bodovat a poděkovat tak fanouškům za jejich intenzivní podporu po celý průběh podzimu. Cíle jsme naplnili a jsme spokojení. Hráči hráli jako tým a i proto jsme zaslouženě první.

TJ Horní Libchava
Václav Erben (vedoucí Libchavy): Myslím si, že jsme na Pertolticích hráli dobrý fotbal. Divákům se líbit musel. Fakt je, že domácí dnes potvrdili, proč jsou na prvním místě v tabulce. Hráli skutečně dobře.



Sestavy


FK Pertoltice pod Ralskem
V. Uličný [-] - J. Švimberský [-] (65. D. Lupoměský [-] ) , S. Bozadjiev [-] (35. J. Fedák [-] ) , M. Švík [-] , L. Šilhán [-] , P. Kolda [-] , M. Škváro [-] , L. Nedbal [-] (66. V. Kvíz [-] ) , D. Řehák [-] , J. Miler [-] (46. R. Herák [-] ) , J. Novák [-]

TJ Horní Libchava
J. Králíček [-] - D. Le [-] , L. Nevrlý [-] , V. Ondrúšek [-] , M. Hruška [-] , D. Horák [-] , P. Heinrich [-] , J. Brejška [-] , M. Vyšohlíd [-] , J. Filipi [-] , R. Tichý [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Folk Miroslav - ZLATNÍK Jakub, KOŠKA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.