0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2016 14:00

1.kolo, Liberecký | Česká Lípa | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lokotka podlehla Mimoňskému béčku


Branky


0

Na Lokotce panoval skutečně krušný víkend. Prohrálo jak áčko, tak i dnešní domácí borci, kokrétně béčko, kteří hostili Mimoň. Hostům tak k výhře stačily nakonec dvě branky...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mimoň i v oslabení držela výsledek

Domácí měli zkraje zápasu o něco lehčí úlohu. Hosté se totiž sešli jen v deseti, navíc značně doplněni o hráče z dorostu, neboť absence byly početné. I tak se ale domácím nedařilo dát branku, která by je poslala do vedení, byť hráli velmi pohledný fotbal. Hrál se víceméně standardní fotbal a to z obou stran. Divákům se předvedené výkony jistě museli líbit. Bohužel, v této půli jsme neshlédli žádné branky a tak jsme museli počkat až na další poločas, kde se branky díkybohu urodily. Poločasový stav tedy 0:0.

Mimoň dokázala proměňovat šance

I trochu se štěstím, ale přeci. Hosté jako první vsítili branku, to když se v 62. minutě zanzamenal Vašek Konopiský, který míč poslal okolo brankáře. Druhá branka přišla z pravé strany v 70. minutě, když se po pravé straně řítil Ungr, který poslal přesný centr, který si krásně našel Netolický a již neměl problém s koncovkou. Lokotka poté nedokázala naplnit očekávání a k vyloženým šancím se víceméně nedostávala. Za zmínku stojí fakt, že trávník byl touhle dobou stále v dobrém stavu pro fotbal. Utkání poté doplnyulo do svého konce za konečného výsledku 0:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Česká Lípa B
Zdeněk Rajšner (Lokotka): Očekávání bylo, že vyhrajeme, protože začali o desíti a toho jsme určitě měli využít. Jenže oni měli vesměs dva brejky a dvě branky z toho, ale je fakt, že jsme de facto ani nevystřelili na bránu, prostě dnes to od nás bylo špatné. Vypíchnu pouze snad Dana Klimenta.

TJ Jiskra Mimoň B
Aleš Opelt (trenér Mimoně): Dnes to bylo takové to normální utkání, divákům se to ale muselo líbit. Pochválím celý tým, včetně dorostenců, kteří nám přišli na pomoc. Všichni makali tak, jak měli. Neztropili ani nijak zásadní chyby, takže si myslím, že můžeme být spokojeni.



Sestavy


TJ Lokomotiva Česká Lípa B
D. Kliment [-] - V. Volejník [-] (46. P. Čihák [-] ) , J. Zahrádka [-] , D. Kosťun [-] , P. Jasanský [-] , P. Černý [-] , K. Blahout [-] , V. Horáček [-] , Z. Rajšner [-] , M. Koštial [-] , P. Lebduška [-]

TJ Jiskra Mimoň B
J. Beran [-] - M. Mojžíšek [-] (58. V. Konopiský [-] ) , M. Steinfest [-] , D. Ležák [-] , O. Krejčík [-] , P. Ungr [-] , M. Vocásek [-] , A. Opelt [-] , M. Netolický [-] , M. Steinfest [-] , J. Votava [-]

ŽK: 58. Z. Rajšner - 23. J. Votava , 31. M. Netolický .
Počet diváků: 15. Rozhodčí: LÖFFELMANN František - KRÁL Jaroslav, HAVEL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.