Kravaře našly kanonýra


Branky


0

Kravaře jsou na jaře rozjeté a nezastavila je ani Horní Police, která si nepohlídala domácího kanonýra Novotného.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas

Na hřiště Kravař dorazili hráči Horní Police. První poločas byl dalo by se říct vlažný z obou stran, za zmínku stojí snad jen neproměněná tutová šance domácího Davida Šubrta a jedna žlutá karta pro domácího bojovníka Michala Končela. Hosté jakoby se neprobudili ze zimního spánku a jejich hra tomu nasvědčovala.

Druhý poločas přinesl konečně branky

Ve druhém poločase, jak už to bývá, se toho dělo už o něco více a padaly i branky, konkrétně ta první padla krátce po začátku druhého poločasu, kdy se ve 47. minutě trefil kravařský Novotný Lubomír, kdy si krásně naběhl na stejně dobře zahraný rohový kop. Hosté toho moc v Kravařích nepředvedli, a když už se odhodlali ke střele, tak trefili brankáře domácích. V 52. minutě pojistil vítězství svého týmu svým druhým gólem Lubomír Novotný. V 87.minutě se pak dral do zakončení domácí útočník a hostující obránce Petr Věchet ukopl útočníkovi míč a útočník přes něj následně přepadl, za což si od hlavního rozhodčího vysloužil rovnou červenou kartu, což vyloudilo zejména na hostujících fanoušcích posměšné reakce, kteří s verdiktem nesouhlasili a obránce musel odejít předčasně do sprch.



Ohlasy k zápasu


FK Lokomotiva Kravaře u České Lípy
Michal Uhlíř(hráč): První poločas byl vlažný z obou stran. Za náš tým bych vyzdvihl střelce obou branek Luboše Novotného a brankáře Michala Kašáka.

TJ Sokol Horní Police
Kadlec Stanislav(trenér): My bychom dnes nedali gól, ani kdyby se hrálo do večera.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: Folk Miroslav - CHLÁDEK David, NGUYEN Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.