L. Šembera 63. (p.)
L. Trnečka 79. (vl.)
2:3p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 13:00

16.kolo, Liberecký | Česká Lípa | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Dubé přivítali vedoucí celek tabulky


Branky


63. L. Šembera (p.) , 79. L. Trnečka (vl.) - 14. J. Pilař , 52. J. Pilař
0

Zápas dvou rozdílných poločasů dospěl až k pokutovým kopům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jestřebí snadno ovládlo první poločas

Na hřiště v Dubé zavítal vedoucí tým Jestřebí a po chvilce rozkoukávání se prosadil ve 14.min gólově hostující kanonýr Jakub Pilař. To nabudilo domácí a Ty trochu přidali, ale ke kýženému vyrovnání to zatím nevedlo. Z neslaného nemastného fotbalu v prvním poločase vybočuje snad jen žlutá karta, kterou dostal ve 42.min hostující Martin Wágner.

Dubá přidala a bylo to znát

Ve druhém poločase navázala Dubá na konec prvního a tlačila se do zakončení, ale byli to právě hosté, kteří zásluhou střelce první branky Jakuba Pilaře navýšili své vedení v 52.min. Vedení 2-0 hosty uklidnilo zřejmě natolik, že přestali hrát a výsledkem byl Kolaříkův faul, kterým se provinil v pokutovém území s rozhodčí Mengr nařídil pokutový kop, který v 63.min proměnil, stejně jako ve Stružnici minulé kolo, Šembera Lukáš. Hosté tak dali Dubé tzv.čuchnout, ta se doslova drala za vyrovnáním, ž čehož pramenily i nějaké fauly, které byly oceněny žlutými kartami, ale také vytouženým gólem, byť to byl gól vlastní, ze kterého byl smutný Lubomír Trnečka. V konci zápasu pak stojí za zmínku jen spálená „tutovka“ hostujícího Petra Wágnera, který místo branky se zaměřil na skleník místních zahrádkářů, kam až jeho dělovka dorazila.

Loterie, u které se více dařilo střelcům

Došlo tak na pokutové kopy, ve kterých byli šťastnější hosté (3:4), kteří si tak odváží z Dubé aspoň 2 body.



Ohlasy k zápasu



TJ Jestřebí-Provodín
Pavel Kolář (vedoucí): Utkání bylo takové neslané nemastné, po našem vedení 0-2 jsme soupeře nechali sami vyrovnat po našich chybách a v závěru jsme sami odmítli 3 body.



Sestavy


TJ Slavoj Dubá
T. Dvořák [-] - J. Jeništa [-] , M. Beneš [-] , J. Rejzek [-] , J. Švec [-] - L. Šembera [-] , M. Heptner [-] , J. Kamarád [-] , J. Sloup [-] - M. Šverma [-] , F. Hanuš [-]

TJ Jestřebí-Provodín
M. Procházka [-] - M. Věchet [-] , P. Wágner [-] , L. Trnečka [-] (85. G. Süssner [-] ) , D. Šmejkal [-] , J. Pilař [-] , V. Kudělka [-] , M. Kolařík [-] , M. Kněžour [-] , T. Karas [-] , L. Gabriel [-]

ŽK: 67. L. Šembera , 81. J. Sloup - 42. P. Wágner .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Mengr Jiří - BÖHME Ladislav, NGUYEN Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.