0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 10:30

16.kolo, Liberecký | Česká Lípa | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O utkání rozhodla jedna chyba


Branky


0

Zápas, ve kterém byste šancí spočítali na prstech jedné ruky rozhodla jediná chyba domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrálo se od vápna k vápnu

Celkem chladné počasí panovalo na hřišti v Dolní Libchavě. Kde domácí přivítali trápící se Stružnici. Zápas pískal rozhodčí  Honzejk z libereckého okresu, který tu byl na „výměnném pobytu“. Na domácích bylo vidět, jakoby ještě spali a první poločas neodehráli úplně optimálně. Trápili se v koncovce a vypadalo to, jakoby se ještě sehrávali, ale ani Stružnice na tom nebyla nejlépe. Hrál se fotbal od vápna k vápnu a šancí na obou stranách by člověk dokázal spočítat na jedné ruce. Za zmínku stojí snad jen, že padly dvě žluté karty, které pro hráče, jak se později ukázalo, byly rozhodující.

D.Libchava se zlepšila, ale rozhodla jediná chyba

Ve druhém poločase, jak už to bývá, se na hřišti už dělo něco zajímavějšího. Dolní Libchava nepatrně přidala a už se tomu dalo říkat fotbal a do šancí se dostávali zejména Vojtěch Balvín, který jako útočník podržel míče a Pavel Lebduška, který se svým umem dokázal prosadit přes obranu soupeře, ale ani jeden bohužel pro domácí nedokázali skórovat.  V 69.min pak přišlo vyloučení Jiřího Holuba z týmu Stružnice a zdálo by se, že domácí přesilovku využijí, ale naopak, po chybě domácích se brankově prosadil Břetislav Koždoň. Domácí se snažili vyrovnat, ale přemíru snahy nakonec odnesl Kamil Kaňkovský, který se odporoučel do sprch po udělení druhé žluté karty v 86.min. Hosté výsledek si pohlídali a odváží si nakonec první jarní vítězství od zkušeného mužstva Dolní Libchavy.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Libchava
Drahotský Zdeněk(vedoucí): Utkání bylo takové neslané nemastné, bez vyložených šancí. My jsme se prosazovali spíše až ve druhé poločase, kdy jsme hráli dobrý fotbal, ale jak to tak bývá, po chybě jsme inkasovali. Bodová ztráta samozřejmě mrzí.

TJ Dynamo Stružnice
Bahník Ladislav (trenér): Utkání spíše nevalné úrovně, kterému slušela asi remíza. My jsme byli o ten jeden gól šťastnější, musím vypíchnout našeho gólmana, který nás podržel.



Sestavy


TJ Sokol Dolní Libchava
M. Macek [-] - K. Kaňkovský [-] , R. Pokorný [-] (78. M. Skořepa [-] ) , P. Pažout [-] , M. Sixta [-] , J. Havelka [-] , P. Lebduška [-] , D. Ješeta [-] , V. Rataj [-] , S. Miler [-] , V. Balvín [-]

TJ Dynamo Stružnice
R. Čech [-] - M. Bahník [-] , L. Merenus [-] , M. Uhrecký [-] , J. Dvořák [-] , L. Křemen [-] - B. Koždoň [-] , J. Holub [-] , F. Nešněra [-] - R. Ouborný [-] - P. Brejcha [-] (46. M. Sokol [-] )

ŽK: 41. K. Kaňkovský , 67. V. Balvín , 69. P. Pažout , 80. J. Havelka - 36. J. Holub , 72. M. Bahník , 88. J. Dvořák . ČK: 86. K. Kaňkovský - 69. J. Holub .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: HONZEJK Tomáš - ZIKMUND Jiří, JANKECH Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.