Bukovany doma vyhrály nejnižším možným rozdílem


Branky


0

Bukovany doma poměřily síly s celkem ze Stružnice. Těžko hledat favorita, vzhledem k formě hostů, ale také vzhledem k domácím, kteří jsou doma skutečně nebezpečným celkem. K výhře jim nakonec stačila pouhá branka...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bukovany ve vedení

Na těžkém terénu, který evidentně nevyhovoval techničtějšímu týmu hostů, se odehrával od úvodu boj o každý metr hřiště. První čtvrthodinka nenabídla žádnou větší šanci ani na jedné straně. Na to se nemohl dívat domácí levý bek Svoboda, který prošel po své straně, vystřelil, ale jeho ránu levou nohou obrana zblokovala a tak se nerozpakoval a napálil kulatý nesmysl slabší pravou a ten skončil v bráně hostů na zadní tyči někde v 17. minutě! Hosté pochopili, že budou muset přidat, a tak po přetaženém centru zahrozil Merenus, když jeho přesnou gólovou hlavičku vykopl z brankové čáry stoper Hlubuček. Jelikož byl terén opravdu těžký, mnoho šancí k vidění nebylo. V té největší pro hosty selhal několik minut před poločasem agilní Koždoň, když z šesti metrů netrefil odkrytou domácí branku, proto skončila půle 1:0 pro Bukovany.

Stružnice se na branku nezmohla

Druhá půle byla ve znamení pevné defenzívy Bukovan versus snaha Stružnice o vyrovnání. Za zmínku z druhé půle stojí snad jen několik nebezpečných standardek hostů, ale bez kloudného zakončení a pokusy domácích o brejky, v kterých ale chyběla buď přesnost nebo kvalitnější zakončení. S blížícím se koncem zápasu se vysunul dopředu stoper hostů Merenus a Stružnice přikovala domácí k jejich vápnu. Dobrou ránu Dvořáka zablokovala domácí obrana na roh. Při několika střelách v závěru hosté netrefovali branku a nebo když už ji jeden z hostujících hráčů namířil do pravé šibenice v 90. minutě, tak tomu chyběla větší razance a proto ji domácí brankář Fišer lapil. Konec zápasu tedy vyzněl lépe pro domácí za výsledku 1:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Družba Bukovany
Tomáš Fišer (Bukovany): Dnes bych vyzdvihl dobrou defenzivní práci naší obranné čtyřky, která fungovala perfektně.Mužem zápasu je jednoznačně Lukáš Svoboda. Nejenže jako levý bek perfektně ubránil kvalitního Koždoně, ale také rozhodl o třech bodech pro nás. Z hostů mě zaujal výkonem zejména Koždoň a svůj vysoký standart odvedl Merenus. Pro hosty kteří jsou techničtějším mužstvem, byl velkou překážkou terén a my jsme týmem, který je založen na důrazu, soubojích, kvalitní defenzívě. Pro ně to byl smolný zápas a my dokázali získat DŮLEŽITÉ body ve vyrovnané tabulce. Ještě chci pochválit skvělé domácí fanoušky, kterým děkujeme za podporu.




Sestavy


TJ Družba Bukovany
T. Fišer [-] - L. Kýček [-] (83. R. Fuljer [-] ) , R. Sedlák [-] (58. Z. Fertig [-] ) , J. Králík [-] , J. Kočí [-] (69. J. Majerech [-] ) , M. Samek [-] , L. Ramík [-] , V. Hlubuček [-] , L. Svoboda [-] , M. Stránský [-] (79. K. Šup [-] ) , M. Ramík [-]

TJ Dynamo Stružnice
R. Čech [-] - M. Sokol [-] (65. L. Bahník [-] ) , J. Dvořák [-] - J. Halgaš [-] , V. Koždoň [-] , B. Koždoň [-] - L. Merenus [-] , P. Brejcha [-] , M. Hamada [-] , J. Holub [-] , P. Mareček [-] (54. D. Čech [-] )

ŽK: 51. L. Kýček , 63. M. Ramík .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Řezáč Josef - ŠVEC Jaroslav, KAPOUN Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.