Stružnice doma nakonec podlehla až na penalty


Branky


23. B. Koždoň - 73. J. Dvořák (vl.)
0

Další derby! Žandov se přijel ukázat na hřiště Stružnice a měl co dokazovat, protože domácí hostům šlapali na paty. Nervózní utkání nakonec poznalo vítěze až na penalty, kde zase úřadoval Košťák...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jalový poločas z obou stran

Hned zkraje se mohl blýsknout Džudža, ale ve dvou vyložených šancích selhal. Dobře si obhodil a překonal brankáře, ale poté již nezakončil přesně do brány. Jenže i domácí měli svou velikou šanci a na rozdíl od hostů, oni ji proměnit dokázali. Ve 23. minutě se dokázal prosadit Koždon Břéťa, který si po zahraném rohu odstoupil od tyče a skvěle zavěsil na zadní tyč. Celky již nedokázaly využít své další šance, které již nebyly tak věhlasné, jako ty první a proto se zápas odebral do poločasové přestávky. Stav je prozatím 1:0.

Žandov dokázal srovnat a jít do penalt

Druhá půle byla prakticky o hře na jednu bránu. Žandov vyvinul tlak a domácí pořádně zatlačil a snažil se dát branku. Jenže ta stále nepřicházela, až do 73. minuty. Prý to byl Pluhař, který trefil břevno, od kterého se míč odrazil tak nešťastně, že zasáhl Dvořáka z řad domácích a od něj se míč odrazil přmo za brankovou čáru. Jaký pech, nicméně hosté srovnali. Poté to hosté chtěli strhnout a urvat na jejich stranu, ale domácí je dokázali všemi silami zastavit a zápas tak pokračoval na penalty. Ty ovládli hosté v poměru 4:5, díky dobře chytajícímu Košťákovi, který jednu penaltu dokázal zlikvidovat, a vítězí v konečném součtu 1:2



Ohlasy k zápasu



TJ Spartak ČKD Žandov
Václav Pluhař (vedoucí Žandova): Stružnice nehrála špatně, ale nakonec jsme mohli strhnout utkání na naši stranu, ale bohužel jsme ji nepřešli do vedení. V první půli to ale bylo z naší strany nic moc. Na penalty jsme asi zaslouženě pobrali zbylý bod, díky chycené penaltě Košťáka. Dnes ani nikoho k vypíchnutí vyloženě nemám, protože to byl kolektivní výkon.



Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.