Svor dnes bere výhru až po penaltách


Branky


0

Čekal nás docela vyrovnaný zápas s týmy, kteří mají výkony jako na houpačce. Hosté určitě chtěli potvrdit výhru z minulého kola, ale dnes jim nebylo přáno. Berou jen bod po penaltách...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nic neřešící bezbranková půle

V úvodních minutách přikovali domácí hosty k jejich vápnu a několikrát to nebezpečně zkoušel Heřmánek, ale netrefoval zařízení přesně. Poté se hra vyrovnala. Bukovanští začali slušně kombinovat a po přesném centru ze strany selhal v zakončení hostující Vetešník. Po rohovém kopu se netrefil v dobré šanci Svoboda. V závěru vyrovnaného poločasu na sebe ještě upozornil dobře hrající Rudinský. Ten nebezpečným trestným kopem provětral rukavice brankaře Fišera, který si dokázal poradit i s dorážkou a tak půle skončila 0:0.

Oba celky po jedné brance

Začátek druhé půle byl opatrný, hosté hráli ze zabezpečené obrany a spoléhali na brejky. Po jednom z nich dokázal hostující Králík obstřelit brankáře Svoru a poslal hosty do vedení 0:1! To se konalo v 58. minutě. Bukovany se zatáhly a začaly bránit svůj hubený náskok. Svorští začali tlačit a do vápna létal jeden balón za druhým. Po jejich pokusech dvakrát zazvonilo břevno a když to začalo vypadat na výhru hostů, tak zrovna zachybovali na levé straně a Urban s pomocí teče obránce vyrovnal v 85.minutě na 1:1. Jaká smůla pro hosty, šlo se totiž do penalt.

V penaltovém rozstřelu měl Svor více štěstí a tak body zůstaly doma. Penalty domácí zvládli v poměru 3:2. Berou tak celkové vítězství 2:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Družba Bukovany
Tomáš Fišer (Bukovany): Před zápasem bychom bod brali, ale po tom, co jsme inkasovali chvíli před koncem jsme trošku zklamaní. Na druhou stranu, Svor má řadu kvalitních fotbalistů a určitě si nezasloužil prohrát. Přitlačil nás a my měli několikrát i kus štěstí. Hráči zápasu byli za domácí Rudinský a za nás bych vyzdvihl asi Králíka a Šupa.



Počet diváků: 95. Rozhodčí: Šefčík Ladislav - ŠIMEČEK Libor, JACHIMSTÁL Bohuslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.