4:2
(4:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2016 14:30

12.kolo, Liberecký | Česká Lípa | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dubice nakonec zaslouženě doma vyhrála


Branky


14. P. Škach , 20. P. Škach , 26. P. Škach , 30. M. Ráliš - 11. R. Ladra , 67. Z. Sameš
0

Takové to příměstské derby! To bylo na program dne v Dubici, která hostila borce ze Sosnové. Hosté sice šli jako první do vedení, ale domácí dokázali zápas otočit a díky tomu drží doma další tři body...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sosnová byla první u branky

Hosté začali mnohem aktivněji a domácí Dubice měla problémy. Byla natěsněná na své půlce a nedařilo se jí přejít do útočné fáze. Tlaku hosté dokázali využít, když se v 11. minutě prosadil veterán Roman Ladra a hosté byli ve vedení. To, že byli po většinu první půle lepším celkem hosté, neznamenalo, že by domácí nemohli vyrovnat. Z ničeho nic se totiž dostal k míči Škach a ten už věděl co s míčem. Ve 14. minutě vyrovnal, byť trochu překvapivě, na 1:1.

Poté ale přišly dva kiksy krajního obránce Sosnové, které dokázal využít kdo jiný, než právě ostrosřelec domácích. Škach se následně trefil ve 20. a 26. minutě. Nakonec zaváhal i hostující brankář a míč dorážel do sítě Ráliš Miloš, kapitán domácích, někde ve 30. minutě a skóre bylo najednou přesně naopak. Hosté jen nevěřícně kroutili hlavou, ale do poločasu s výsledkem již nic nezmohli. Stav tedy dopadl 4:1.

Sosnová nedokázala vyrovnat, natož otočit skóre

První polovina druhé půle opět patřila hostům, kteří stav utkání určitě chtěli změnit, ale neměli tolik potřebné štěstíčko. Sice se v 67. minutě prosadil z přímáku krásnou střelou Sameš, ale hosté následně zmařili další velikou šanci a poté dost možná začali odcházet. Na míči byli lepší, ale ke konci zápasu už opadali a pouštěli domácí k brejkům a hlavně k vyloženým šancím. A že to byl festival zahozených příležitostí. Utkání tedy nakonec dopadlo za stavu 4:1 pro domácí Dubici.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Dubice
Tomáš Grobarčík (asistent Dubice): Očekávání bylo naplněno, to je jasné. Doma jsme vyhráli a získáváme tři body. Dnes bych vypíchl Škacha. Velmi dobře zahrál i Třešňák a Hájek.

Sparta Sosnová
Milan Slipčenko (hráč Sosnové): Zasloužené vítězství domácích. My jsme jim nakonec darovali body po našich chybách, bohužel. Každý zápas je jiný, ale my jsme jim hodně pomáhali svou laxností. Ani bych neřekl, že byli domácí lepší, jen byli nakonec šťastnějším mužstvem. Za nás vypíchnu jedině Vokouna, ten hrál dnes ze všech nejlépe.



Sestavy


TJ Spartak Dubice
J. Hruška [-] - J. Dutka [-] , P. Székely [-] , L. Šincl [-] , T. Třešňák [-] , R. Patka [-] - P. Podrazil [-] , M. Ráliš [-] (85. L. Cina [-] ) , A. Gorol [-] , T. Hájek [-] - P. Škach [-] -

Sparta Sosnová
M. Janovský [-] - J. Vokoun [-] , Z. Sameš [-] , M. Bango [-] , T. Hamata [-] , P. Doseděl [-] , M. Fulier [-] , M. Slipčenko [-] , K. Ritschel [-] (27. J. Růžička [-] ) , R. Ladra [-] , P. Nemeš [-]

ŽK: 34. A. Gorol - 37. J. Vokoun .
Počet diváků: 61. Rozhodčí: ŠVEC Jaroslav - KAPOUN Karel, ŘEBÍČEK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.