Police doma opět rupla, tentokrát se Stružnicí


Branky


0

Sousedské derby bylo na programu dne a jak se patří, i tohle bylo zajímavé a napínavé až do samotného konce. Nakonec však musely přijít penalty, které nakonec ovládli hosté a radují se tak z další výhry, dnes navíc opět zaslouženě...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Police šla do vedení 2:0

První poločas měla více šancí hostující Stružnice, která dala břevno a poté i vsítila gól Merenusem, ale za údajný faul, který viděl jen hlavní rozhodčí, nebyl uznán. Vzápětí pět minut poté domácí kopali roh, který propadl až do branky to se psala 22. minuta a gól dával nešťastně do vlastní sítě Dvořák. Hra byla dále vyrovnaná, ale paradoxně opět udeřila domácí Police, kdy ve 32. minutě ztratil Merenus balon na polovině hřiště a domácí chybu potrestali a vedli 2:0. Police tak těžila z většího tlaku, který tvořila hlavně napadáním. Stružnice taktéž měla tutové šance, ale žádnou z nich neproměnila. Stav do šatny byl 2:0.

Stružnice si šla pro body

Druhý poločas začal velikou aktivitou hostujících hráčů, která byla podtržena faulem ve vápně domácích a Luboš Merenus v 53. minutě proměnil pokutový kop a to s přehledem. Stružnice byla i nadále aktivnější a tím i zaskočila domácí, kteří si nevěděli rady s aktivitou hostů. v 63. minutě napálil odražený balon z dvaceti metrů Jarda Dvořák a ten krásně zapadl k pravé tyči a skóre bylo 2:2. Využil tak pěkné narážečky s Marečkem.

Psala se 73. minuta, kdy domácí hráč Babický nesmyslně po odehrání balónu nakopl hostjícího Koždoňe B. a musel předčasně pod sprchy. To ještě nebyl s červenými kartami konec, v 79. minutě ji dostal i hostující kapitán Merenus za faul zezadu. Ale hostující hráče to nijak nepoložilo a šli si pro tři body. Ty jim mohl zařídit Koždoň B, který v 84. minutě dával gól na 2:3 pro hosty a byl tu nečekaný obrat ve skóre. Police poté vrhla všechny své síly do útoku, kdy mohl vyrovnat Benda, ale Čech skvělým zákrokem jeho šanci zlikvidoval. Jenže to ještě nebylo vše, v 91. minutě rozhodčí German pískl něco, co viděl jen on a domácí kopali trestný kop, který do brány doklepl Vágner Milan a šlo se do penalt, kde měli více štěstí hosté, kteří neproměnili pouze jednu penaltu. Stav po penaltách byl ve výsledku 3:4 pro Stružnici.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Police
Stanislav Kadlec (trenér Police): Očekávání se naplnilo jen v první půli. V té druhé jsme soupeře nechali vyrovnat, navíc jsme již byli dost rozhádaní, protože je to derby a všichni se tu dobře známe, chodíme spolu na pivo a tak. Nekoncentrovanost nás nakonec stála body. V té druhé půli prostě nic moc nevycházelo, rozhodčí se rozhádali spolu s námi, zkrátka na fotbale to moc nepřidalo. Podle mě by si ta atmosféra, co tu dnes byla, zasloužila lepší finiš. Vypíchnu buď všechny, a nebo nikoho, dnes skutečně nebudu konkrétnější.

TJ Dynamo Stružnice
Luboš Merenus (kapitán Stružnice): Derby s Horní Policí jsou vždy vyrovnané a je jedno, kde se v tabulce celky nacházejí a v neděli to nebylo jinak. Zápas se hrál na těžkém terénu, ale divákům se to muselo i tak líbit, padlo totiž šest gólu, dvě červené karty a o dělbě bodů rozhodovaly až penalty. Musím říct, že jsme ukázali sílu mančaftu, kdy jsme nesložili zbraně a dokázali za stavu 2:0 zápas otočit, i když se nám nepodařilo zápas dotáhnout do vítězného konce v základní hrací době. Dnes můžu vyzdvihnout jen našeho stopera Ladislava Křemena, který celý zápas zodpovědně bránil.



Počet diváků: 70. Rozhodčí: German st. Robert - STARÝ Milan, BLÁHA Matyáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.