Žandov potvrzuje svou domácí půdu


Branky


12. P. Štrupl , 83. P. Štrupl (p.) - 31. L. Kořínek
0

Žandov je na tom určitě lépe, než Svor. Důkazem budiž postavení v tabulce, které je opačné, oproti hostům, kteří se potácejí po posledních místech v tabulce. Žandov je díky dnešní výhře stále druhý...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ještě bylo stále vyrovnáno

Na hřišti řádili ještě před zápasem prasata, takže se domácí oprávněně báli, jestli utkání nakonec odehrají nebo ne. Nakonec se však nastoupilo a nutno říci, že hostům terén určitě problémy nedělal, neboť byl fotbalovější a na míči mnohem lepší, než domácí. Konalo se tedy překvapení, ale ne u první branky. Tu totiž proměnili domácí zásluhou Štrupla, který využil centr ve 12. minutě. Hosté byli stále nebezpeční a díky špatnému odkopu domácích dokázali srovnat ve 31. minutě. Zásluhy patří Liborovi Kořínkovi, který se placírou nemýlil. Stav byl do šatny tedy 1:1.

Žandov se zvedl

Žandov se dostával stále více a více do sedla zápasu. Svor byl stále nebezpečný, ale nakonec se domácí mohli radovat z další branky, kterou proměnil opět Štrupl Pavel a poslal domácí vstříc vedení a konečným třem bodům. Pískala se totiž penalta a dotyčný neměl problém ji proměnit v branku. Nakonec se hosté už k ničemu víceméně nedostali a do konce utkání se hra neměnila oproti začátku druhé půle. Domácí si vše pohlídali a berou nakonec zaslouženou výhru 2:1 proti týmu, který je teď na předposledním mstě v ligové tabulce.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak ČKD Žandov
Václav Pluhař (vedoucí Žandova): Tak, soupeř je na dně tabulky a proto jsme chtěli určitě vyhrát. Nutno ale přiznat, že to určitě nebylo zadarmo, soupeř byl nebezpečný a dost nás překvapil. Určitě to bylo těžké utkání. Dnes bych vypíchl jen brankáře, jinak mě ani nikdo další nenapadá.




Počet diváků: 40. Rozhodčí: Jankech Pavel - JÁNSKÝ Josef, STARÝ Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.