Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 11:00

11.kolo, Liberecký | Česká Lípa | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jestřebí nakonec dokázalo přestřelku vyhrát


1

Dubice se pomaloučku zvedá v tabulce a vidina bodů byla určitě i na hřišti Jestřebí. Domácí ale nejsou žádná béčka a na prvním místě také nejsou náhodou, byť tomu výkony ne vždy odpovídají...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se dokázali dostat do vedení

Jestřebí do utkání nevstoupilo zrovna štastně a hned zkraje utkání darovalo soupeři možnosti k prosazení se. Nejdříve šel ve 2. minutě sám na bránu Ráliš, ale selhal. Nicméně jeho střelu brankář vyrazil jen k Podrazilovi, který to už do prázdné brány určitě neměl složité. Jenže za dvě minutky se kopala standardka, kterou hlavou zužitkoval Kolařík. Stav 1:1. Poté se na brankáře řítil Třešňák, ale i on tváří v tvář gólmanovi selhal. Jenže zase, brankář to špatně vyrazil a do prázdné doklepával pro změnu Ráliš. Jenže ve 23. minutě přišlo zase srovnání, které se štěstím zařídil Šmejkal. Jenže Škach poslal hosty poté do dalšího vedení, když šel sám na gólmana a bez potíží ho dokázal překonat. To byla minuta 32. Domácí si de facto nic moc pořádného nevytvořili a naopak to byli hosté, kteří zahazovali jednu šanci za druhou. Stav do poločasu byl 2:3.

Dubice vyloženě promarnila půli

Ani zde nebyli domácí lepší a víceméně se jen bránili. I přesto zápas otočili do zdárného konce. Dubické může mrzet několik zahozených šancí, díky kterým zřejmě definitivně ztratili sebevědomí a v zápase již další gól nepřidali. Jestřebí se podařilo vyrovnat z poměrně náhodné střely Trhlíka v 54. minutě. Od té doby byla hra od vápna k vápnu a byli to právě domácí, kteří rozhodli o osudu utkání. V 74. minutě se znovu hlavou, po rohovém kopu, prosadil Kolařík a Jestřebí bylo ve vedení. Nakonec tak i zápas skončil a to hostům nepomohla ani červená pro domácího Šmejkala v 78. minutě. Výsledný stav tedy 4:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Jestřebí-Provodín
Pavel Kolář (trenér Jestřebí): Dubice nás dnes přehrávala. Byla lepším mužstvem a tahala za kratší konce po většinu zápasu. Líbilo se mi, jak kombinovali. Už od začátku to s námi nevypadalo dobře a tak jsme za výhru určitě moc rádi. Vypíchl bych Wágnera, Kolaříka a Šafránka.

TJ Spartak Dubice
Tomáš Grobarčík (asistent Dubice): Musím kluky pochválit, protože třeba ten první poločas, ten byl asi na podzim vůbec nejlepší. Bohužel, jsme se netrefili víckrát než soupeř, který si toho moc za zápas nevypracoval a přesto vstřelil čtyři branky. Dnešní prohra nás mrzí.



Sestavy


TJ Jestřebí-Provodín
M. Procházka [-] - M. Švec [-] , P. Wágner [-] , S. Šafránek [-] , L. Trnečka [-] (46. J. Trhlík [-] ) , D. Šmejkal [-] , L. Prkno [-] (74. M. Věchet [-] ) , J. Pilař [-] , M. Kolařík [-] , M. Kněžour [-] , T. Karas [-]

TJ Spartak Dubice
J. Hruška [-] - J. Dutka [-] , R. Patka [-] , T. Třešňák [-] , P. Székely [-] - A. Gorol [-] , R. Patka [-] (65. T. Grobarčík [-] ) , P. Podrazil [-] , M. Ráliš [-] (75. L. Šincl [-] ) , T. Hájek [-] - P. Škach [-] -

ŽK: 40. D. Šmejkal , 87. M. Kolařík - 27. M. Ráliš , 70. P. Podrazil , 75. R. Patka . ČK: 78. D. Šmejkal .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: German st. Robert - JANKECH Pavel, MENGR Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
25. 10. 2016 20:22
V každém článku čtu, že Jestřebí je sice první, ale výkony tomu neodpovídají. No nevím nevím, ale myslím si, že to první místo rozhodně nebude náhoda a ty výkony hráčů z Jestřebí si to první místo zaslouží. A jestli nezaslouží tak ať ostatní týmy předvedou lepší výkon než umí Jestřebí. :-)