3:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 15:30

10.kolo, Liberecký | Česká Lípa | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svor otáčel domácí utkání


Branky


65. M. Vágner (vl.) , 75. T. Heřmánek , 84. L. Kužel - 39. L. Šamša
0

Ve Svoru se dnes děli věci. Nejen fanoušci reagovali na onen incident s pivem z minulého týdne, kdy to schytal především hlavní rozhodčí Poppr, který rozhodně nemůže mít čisté svědomí a to nejen z posledního utkání...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Svor byl v první půli v nevýhodě

Hosté se v první půli ukázali více. Domácí začali pozvolna a dlouho se hrálo relativně vyrovnané utkání, které ale nakonec dopadlo do poločasu lépe pro hosty. Domácí si totiž vypracovali dobrou příležitost, kterou ale neproměnili a hned na druhé straně dostali lekci z efektivity v zakončení. O to se postaral Lukáš Šamša, který se přesně tefil ve 39. minutě a poslal tak hosty jako první do vedení. Poločas poté dozněl za výsledku 0:1 pro Polici.

Domácí se museli zlepšit

A také se zlepšili. Do druhé půle se na straně Svoru prostřídala sestava a dva mladí hráči dodali hře svižnost. Domácí se obecně hodně zlepšili a začali na míči dominovat. V 65. minutě si míč nešťastně sklepl do vlastní sítě hráč Milan Vágner a vyrovnal tak stav utkání. Poté se trefil Heřmánek, který v 75. minutě poslal domácí do vedení 2:1. Domácí už v té chvíli měli poněkud převahu a kontrolu nad utkáním a ještě do konce se dokázali prosadit znovu. O to se po slušné akci postaral Kužel Láďa v 84. minutě. Nakonec domácí otočili důležité utkání ve svůj prospěch za výsledného skóre 3:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Svor
Josef Bedrník (trenér Svoru): Ve druhé půli hosté odešli a my jsme je poté přehráli. Musím přiznat, že nám v tom druhém poločase dost pomohlo střídání. Musel jsem omladit kádr, protože do druhé půle to bylo zapotřebí, tak jsem šel ze hřiště. Nakonec bych vypíchl, ať mají lidé o čem mluvit, sebe jakožto hrajícího trenéra. Také ale přidáme Macharu, Červenku, Rudinského a Urbana.




Sestavy


TJ Jiskra Svor
D. Ladislav [-] - P. Jahvodka [-] , A. Heřmánek [-] , A. Urban [-] , M. Drábek [-] , L. Kořínek [-] , J. Bedrník [-] (46. L. Kužel [-] ) , T. Heřmánek [-] , M. Červenka [-] , L. Rudinský [-] , J. Augusta [-] (46. O. Machara [-] )

TJ Sokol Horní Police
A. Havlík [-] - R. Kubaš [-] , M. Vágner [-] , P. Věchet [-] - P. Babický [-] (62. M. Bizoň [-] ) , M. Bizoň [-] , T. Benda [-] , L. Šamša [-] - D. Kalina [-] , P. Heřmánek [-] - J. Kodeš [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Řezáč Josef - JANKECH Pavel, VOLF Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.