M. Šlechta 48. (vl.)
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 15:30

10.kolo, Liberecký | Česká Lípa | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté nakonec vítězí v důležitém zápase


Branky


48. M. Šlechta (vl.) - 34. O. Džudža , 76. P. Boháč
0

Žandov neměl ideální sérii z posledních dvou zápasů, které nezvládl a prohrál. Dubnice na tom nebyla o moc lépe a i proto byl dnešní zápas velice důležitý a to pro oba celky. Žandov tak zase chytl vlnu ze začátku soutěže...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žandov šel do poločasového vedení

Dubnice byla po celý zápas nepříjemným soupeřem a hosté se museli skutečně snažit, jako nikdy. Hřiště bylo pro hosty malé, ale ti se s tím dokázali vypořádat nakonec na výbornou. Ve 34. minutě se jako první v utkání prosadil Džudža, který ze zmatené situace v obraně domácích, kde hrubě chyboval jejich brankář, dokázal dorážkou vytěžit branku na 1:0. Šance byly v půli na obou stranách, ale se štěstím se potkala pouze tato jedna příležitost, která skončila v síti. Poločas dozněl do svého konce za výsledku 0:1.

Všechny branky dávali hosté

Ve druhé půli věnovali hosté domácím branku, na oplátku zřejmě. To když se ve 48. minutě do nesprávné brány, prodlouženou hlavičkou po centru, prosadil Martin Šlechta a daroval tak domácím vyrovnávací branku. Jenže poté se hosté zvedli a ve hře byli snad i lepším týmem. Dokázali si vypracovat další slibné šance, ale ani Vaníček, ani Miko, se nedokázali prosadit. Neprosazovali se však ani domácí. Nakonec se ale prosadil v 75. minutě Boháč Petr, který zužitkoval centr z přímáku za obranu, a hlavičkou poslal míč do protipohybu brankáře přesně k tyči. Poté se už domácí k větší šanci nedostali, i díky taktické hře hostů. Nakonec tak vítězství urvali hosté v poměru 1:2.



Ohlasy k zápasu



TJ Spartak ČKD Žandov
Václav Pluhař (vedoucí Žandova): Vítězství bereme zaslouženě. Výhru jsme potřebovali, protože se nám poslední zápasy zrovna moc nepovedly. Soupeř byl navíc velice nepříjemný po celý zápas. Musím od nás vypíchnout hráče Boháče, nejen za tu krásnou branku, a také brankáře, dnes si se vším poradil.



Sestavy


TJ Dubnice
P. Radošinský [-] - P. Vítek [-] , L. Mařica [-] , J. Závodský [-] , R. Tschervenka [-] , R. Suske [-] , T. Procházka [-] , J. Pošva [-] , L. Lukeš [-] , J. Paulíček [-] (46. A. Bradáč [-] ) , M. Svitek [-]

TJ Spartak ČKD Žandov
O. Košťák [-] - P. Boháč [-] , T. Miko [-] (79. M. Plaček [-] ) , P. Štrupl [-] , O. Džudža [-] , V. Kotsev [-] , T. Vaníček [-] , P. Jánský [-] , T. Matějček [-] , V. Pluhař [-] , M. Šlechta [-]

ŽK: 36. J. Závodský , 73. L. Lukeš - 9. M. Šlechta , 56. V. Kotsev , 56. T. Miko , 74. T. Matějček , 74. O. Košťák . ČK: 92. L. Lukeš .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kutílek Martin - KAPOUN Karel, PLUHAŘ Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.