3:4p.
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 14:00

10.kolo, Liberecký | Česká Lípa | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na penalty nakonec zvítězily hosté z Kravař


Branky


39. A. Kubišta (vl.) , 58. M. Jakeš , 80. T. Březina - 17. M. Kaňovský , 41. P. Šena , 85. K. Maršík
0

Kravaře jsou na tom v tabulce po tomto zápase již stejně jako domácí sok ze Zákup. Výhrou na penalty se totiž domácím vyrovnaly v počtu bodů a právě proto byl dnešní zápas o to důležitější...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kravaře šly do vedení

V první polovině hryli byli ve finále lepší hosté. Dokázali si vypracovat vícero příležitostí, ze kterých pramenily důležité branky, které hosty poslaly do poločasového vedení. V 17. minutě se dokázal jako první prosadit Kaňovský Martin, který se prosadil po zahrání rohového kpu. Stav tedy 0:1. Poločas plynul a ve 39. minutě přišel nešťastný vlastenec na vrub Tondy Kubišty, který si míč smolně srazil do vlastní sítě. Jenže ještě do poločasu stihli hosté opět zužitkovat další šanci, která měla cenu vedoucí branky. Ve 42. minutě se po standardní situaci trefil kapitán týmu hostů Pavel Šena, který dorážel míč napotřetí, aby do sítě vůbec zaplul. Poločas tedy 1:2.

Kravaře nakonec soupeře uhnaly až při penaltách.

Další poločas už byl ze strany domácích určitě lepší, ale pořád to nebylo ono. Nakonec se domácím opět povedlo srovnat, když se v 58. minutě prosadil Marek Jakeš a týmy tak začínaly opět znovu, co se vedoucí pozice týče. Nakonec se však deset minut před koncem prosadili domácí a hosté dostali pořádnou sprchu. Postaral se o ni domácí hráč Březina Tomáš a dost hosty vystrašil. Ti ale nakonec urvali alespoň remízu, když se v 85. minutě trefil Maršík Kamil a poslal tak celky do penltového rozstřelu. Ten ovládli hosté a nakonec tak berou zaslouženou výhru. Zákupy se proti nim zrovna moc nevytáhly. Stav na penalty 5:6, celkem tedy 3:4.



Ohlasy k zápasu



FK Lokomotiva Kravaře u České Lípy
Michal Uhlíř (hráč Kravař): Tak čekali jsme od soupeře více, to je pravda. Nám se vrátilo z marodky pár kluků a hned jsme byli na hřišti mnohem nebezpečnější. Závěrem bych vypíchl určitě kapitána Šenu a Martina Kaňovského.



Sestavy


TJ Zákupy
V. Kopřiva [-] - T. Březina [-] , M. Jakeš [-] , M. Kasinec [-] , J. Zajíček [-] (46. J. Kohout [-] ) , P. Suk [-] , P. Pohorský [-] (80. D. Číž [-] ) , P. Matušek [-] , P. Dostál [-] , T. Müller [-] , P. Dufek [-]

FK Lokomotiva Kravaře u České Lípy
M. Řehák [-] - P. Šena [-] - M. Koutný [-] , M. Kašák [-] - L. Novotný [-] - M. Končel [-] , J. Ledl [-] , J. Koutný [-] (85. M. Červený [-] ) , M. Kaňovský [-] , A. Kubišta [-] , T. Gvizd [-] (80. K. Maršík [-] )

ŽK: 60. T. Müller , 70. P. Dostál , 88. M. Jakeš - 48. M. Končel .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Mengr Jiří - TÁBORSKÝ Josef, PINC Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.