3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 15:00

9.kolo, Liberecký | Česká Lípa | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí dokázali porazit nepříjemnou Dubici


Branky


0

Další zajímavý zápas, který se domácím vyloženě vydařil. Naopak hostům štěstí nepřálo a na půdě Jezvé nedokázali vsítit ani jednu branku. To domácí předvedli kolektivní výkon a tak, či onak, dneší výhra je pro Stružnici zasloužená...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení 2:0

Hosté měli opět oslabené mužstvo a podle toho se zápas také odvíjel. Zápas začal ve vysokém tempu a fanoušci, kteří i přes nepříznivé počasí dorazili v hojném počtu, mohli být s průběhem první půle určitě spokojeni, alespoň tedy ti domácí. Hned v 5. minutě se totiž parádní brankou blýskl Koždoň Břetislav. Skvěle se obtočil okolo bránícího hráče, vypálil míč skrze jesle a zakončil se vší přesností. V 10. minutě si míč na roh vápna postavil kapitán domácích Merenus Luboš a poslal směrem na přední tyč natolik skvělý projektil, že brankář hostů byl opět bez šance. Šibenice tak znamenala změnu stavu na 2:0. Stružnice měla i daší šance, ale ty už proměnit nedokázala. Dubice se v prvním poločase nedostala do žádné vyložené šance a to hlavně díky dobře organizované obraně domácích. Poločas byl tedy 2:0.

Stružnice si již utkání pohlídala

Do druhého poločasu šli domácí s tím, že chtějí být pořád aktivní a přidat ještě nějaký gól navíc, což se jim podařilo až v 65. minutě, kdy se po centru za obranu od Sokola ve vápně objevil Halgaš, který nedal Dubickému brankáři opět žádnou šanci. Poté se dostali ještě do dobrých příležitostí, které ale opět neproměnili. Ke konci zápasu domácí lehce polevili a z toho vyplynuly dvě šance hostů, které ale zůstaly nevyužité. Domácí tak berou zaslouženou výhru nad Dubicí v poměru 3:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Dynamo Stružnice
Luboš Merenus (kapitán Stružnice): Dnes se mi bude zápas hodnotit dobře, protože jsme předvedli dobrý týmový výkon. Do zápasu jsme šli s tím, že chceme opět doma naplno bodovat a to už jen proto, že na zápas i v nepříznivém počasí přišlo dost lidí. Dneska bych opět vyzdvihl celý tým, protože to od všech bylo odmakané utkání. I přes to, klíčoví hráči byli Roman Ouborný, který byl na hrotu osamocen a i tak vybojoval a podržel spousty míčů, což nám hodně pomohlo, dále Břéťa Koždoň, který toho na lajně hodně naběhal a dal první gól, který nám též hodně pomohl. Také musím pochválit Pepu Halgaše, který byl celý zápas aktivní a dal uklidňující třetí gól.

TJ Spartak Dubice
Tomáš Grobarčík (asistent Dubice): Tady se nám vždy hrálo dobře. Dokázali jsme zde pravidelně bodovat, ale dnes se to prolomilo. Holt, nic netrvá věčně. Dnes domácí vyhráli zaslouženě. Z celého mančaftu hrál dnes nejlépe akorát tak Škach.



Sestavy


TJ Dynamo Stružnice
R. Čech [-] - L. Křemen [-] , L. Merenus [-] , M. Sokol [-] - J. Holub [-] (34. J. Dvořák [-] ) , B. Koždoň [-] (69. D. Čech [-] ) , J. Halgaš [-] , V. Koždoň [-] - R. Ouborný [-] (80. M. Peterson [-] ) - P. Mareček [-] (60. R. Blažek [-] ) , M. Bahník [-] (72. L. Bahník [-] )

TJ Spartak Dubice
J. Hruška [-] - J. Dutka [-] , L. Šincl [-] , P. Székely [-] , P. Pergl [-] (15. L. Cina [-] ) , T. Třešňák [-] , R. Patka [-] - P. Podrazil [-] , T. Hájek [-] - I. Kovachki [-] (46. R. Patka [-] ) , P. Škach [-] -

ŽK: 59. V. Koždoň - 7. P. Škach .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Havel Tomáš - ŠVEC Martin, LÖFFELMANN František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.