0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 11:00

9.kolo, Liberecký | Česká Lípa | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Libchava vyloupila domácí Dubou


Branky


0

Hosté nutně potřebovali bodovat, protože jejich situace nebyla vůbec dobrá. Nacházeli se totiž na spodní příčce v tabulce a bylo zapotřebí se odrazit. Bohužel pro domácí, se to konalo právě dnes a hosté tak domácím sebrali, co mohli...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

0:1 pro hosty

Dubá začala snad nejhůře jak mohla a bylo vidět, že tenhle zápas domácím asi zrovna nesedne. A to se i naplnilo. Domácí navíc nepřijeli v ideálním počtu a i to mohlo zavnit špatnou prezentaci domácího výběru, který ve 30. minutě poprvé inkasoval. Ze strany se zahrávala standardka, kterou dokázal proměnit Josef Šiner a poslal tak hosty do vedení. Domácí to ještě více nalomilo a hra jim nešla o to více. Poločas poté, naštěstí pro domácí, rychle uplynul a skóre je tedy 0:1 pro hosty z Libchavy.

Domácí absolutně odešli

Ve druhé půli se domácí chtěli zvednout, ale fotbalová štěstina od nich utíkala na míle daleko. Šance sice byly, ale další proměnili znovu až hosté, když se v 60. minutě dokázali prosadit podruhé. To měl na svědomí opět Josef Šiner, který dokázal proplout obranou a tváří v tvář gólmanovi přesně zakončil za jeho záda. Obrana domácích propadla i u této branky. Dubá se již na enormní odpor nevzmohla a tak nedokázala ani srovnat, natož vyrovnat. V tomhle utkání měli zkrátka domácí pecháček a počasí jim jistě též nenahrávalo, ale to ani hostům. Ti tedy berou plný počet za výhru 0:2 a již nejsou na posledním místě.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Dubá
Miroslav Vokolek (útočník Dubé): K dnešnímu utkání nemám slov, zkrátka mě nenapadá žádný komentář. Vůbec nic nám nevyšlo. Domácí díky našemu zaváhání vyhráli a již nejsou na posledním místě. Dneska to prostě nebyl náš den.




Sestavy


TJ Slavoj Dubá
T. Dvořák [-] - F. Franěk [-] , J. Sloup [-] , J. Jeništa [-] , L. Drahoňovský [-] - M. Šverma [-] , J. Němec [-] (86. D. Malčík [-] ) , M. Heptner [-] , M. Demeter [-] - M. Vokolek [-] , L. Šíma [-] (62. J. Fliegel [-] )

TJ Sokol Dolní Libchava
M. Macek [-] - M. Sixta [-] , J. Šiner [-] (88. J. Havelka [-] ) , A. Koros [-] , M. Los [-] , I. Formánek [-] , P. Lebduška [-] , S. Pinc [-] , J. Kukal [-] , P. Pažout [-] , V. Balvín [-]

ŽK: 24. S. Pinc .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Řezáč Josef - POPPR Zbyněk, BÖHME Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.