Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2016 16:00

8.kolo, Liberecký | Česká Lípa | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svorští obhájili svou půdu


Branky


1

Stružnice vs Svor, to byl další zápas na programu dne a očekával se poměrně vyrovnaný zápas. Papírové předpoklady možná trochu nahrávaly hostům, a ti nakonec v penaltovém rozstřelu na domácí stačili...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení domácích

Prvních deset minut hosté nehráli vůbec zle a chtěli jako první skórovat. To se jim také podařilo díky chybě domácí obrany a následného úniku Koždoně, který nadvakrát překonal domácího brankáře. Minutu poté ale Merenus nedokázal odkopnout centr domácích, který propadl k domácímu Davidu Kotenovi, který se nemýlil a srovnal utkání v 8. minutě. Po vstřelené brance domácí svou hru zlepšili a začali hostům zatápět. Z rohu navíc otočili výsledek, zásluhou Martina Červenky v 18. minutě. Hosté nedokázali pohlídat Červenku na zadní tyči a prohrávají 2:1. Do poločasu mohli domácí výsledek navýšit, ale dobrými zákroky hosty podržel gólman Čech a to i vychytanou penaltou. Stav byl v polovině hry 2:1

Hektická druhá půle

Do druhého poločasu hosté nastoupili s tím, že se pokusí vyrovnat, a měli k tomu i několi příležitostí, ale neproměnili je. Poté za druhou žlutou kartu dostal domácí hráč červenou a Stružnice hrála o jednoho hráče v poli víc. To jim vcelku pomohlo a začali se rvát o vyrovnání. Jejich tlak zastavil až přímý kop domácích, kdy z dvacetipěti mětrů namířil svůj kop k tyči Rudinský Lukáš a to v 64. minutě. Při tomto golu brankář Stružnice nemohl mít čisté svědomí. V tu chvíli to byl pro hosty šok a asi málokdo věřil, že s výsledkem něco udělají, ale i přesto hráči nepřestali bojovat.

Hosté vrhli vše do útoku a z jedné akce dostali míč do vápna, kde byl faulován jejich utočník a byla nařízena penalta, kterou proměnil Merenus Luboš, kapitán domácích v 75. minutě a to s přehledem. Svor párkrát pronikl do obrany hostů, ale ty zase podržel gólman. Nakonec se jim podařilo vyrovnat, když se v 78. minutě za obranu dostal Ouborný, který z lajny odcentroval na zadní tyč, kde stál Koždon, který se již nemýlil. Hosté nakonec mohli výsledek strhnout na svojí stranu, ale to se jim nepodařilo, proto se po ukončení kopaly pokutové kopy, ve kterých byli štastnější hosté. Pro diváka to musel být zajímavý zapas, protože padlo hodně gólů a na obou stranách bylo spousta šancí. Kaňka na zápase byla ta, když při odchodu do kabin domací fanoušek napadl hlavního arbitra Poppra, kterému dal pěstí a polil ho pivem.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Svor
Josef Bedrník (trenér Svoru): Tak my jsme dnes chtěli vyhrát, ale bohužel nejsme schopni proměňovat šance, které máme. Nakonec nás to dnes stálo body. Jinak bych mohl vypíchnout brankáře Ladislava, a střídajícího hráče Macharu.

TJ Dynamo Stružnice
Luboš Merenus (kapitán Stružnice): Do Svoru jsme jeli s tím, že chceme odčinit domácí prohru z minulého týdne. Za druhý poločas bych pochválil celý mančaft, který nesložil zbraně a bojoval až do konce utkání, ale i tak bych vyzdvihl Břéťu Koždoně, který dal dva góly a makal celý zápas, dále našeho brankáře, který nás v mnoha chvílích podržel a také Jirku Holuba, který toho ve středu hřiště hodně naběhal a podstoupil spousty soubojů.



Sestavy


TJ Jiskra Svor
D. Ladislav [-] - D. Koten [-] , L. Kužel [-] , M. Drábek [-] , F. Houžvička [-] (58. O. Machara [-] ) , A. Heřmánek [-] (81. M. Jahvodka [-] ) , A. Urban [-] , M. Červenka [-] , L. Rudinský [-] , J. Augusta [-] , T. Heřmánek [-]

TJ Dynamo Stružnice
R. Čech [-] - M. Sokol [-] , L. Křemen [-] , L. Merenus [-] , J. Dvořák [-] (65. P. Mareček [-] ) - J. Holub [-] , V. Koždoň [-] , B. Koždoň [-] , J. Halgaš [-] - F. Nešněra [-] , R. Ouborný [-] -

ŽK: 12. T. Heřmánek , 41. L. Kužel , 77. A. Urban , 78. M. Drábek - 86. B. Koždoň . ČK: 50. L. Kužel .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Poppr Zbyněk - HAVRAN Jan, TÁBORSKÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
7. 10. 2016 12:27
Jen pro upřesnění : pan rozhodčí nebyl napaden pěstí žádným z domácích fanoušku. Při odchodu ze hřiště byl v "kroužku" pouze politý pivem. Napadení pěstí je jen výmysl a pohádka pana arbitra. To potvrdí i Stružničtí. Za ten výkon, co předvedl, a za předčasné ukončení druhého poločasu ve 42. minutě, bych se ani nedivil, kdyby se mu u nás opravdu něco stalo.