Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2016 16:00

8.kolo, Liberecký | Česká Lípa | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jestřebí vyloupilo Dubnici


Branky


0

Šlágr kola! Tak lze nazvat souboj celků Dubnice a Jestřebí. Na jedné straně tým pod taktovkou Věcheta a na té druhé mužstvo s lodivodem Kolářem, který byl na utkání nachystát velmi dobře. Domácím totiž dali o branku navíc a vyhráli...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas 1:3

Zápas začal z ostra. Domácí pustili hosty do vedení, když se dvakrát prosadil Wágner, který využil chyb domácí obrany. Nejdříve špatně (ne)odkopl míč Mára Závodský a daroval tak branku číslo jedna a to právě zmiňovanému Wágnerovi. Poté přišla ona další hrubka. Domácí obránce poslal míč brankáři a ten odkopl tak nešťastně, že trefil nohu hostujícího, výše uvedeného hráče. Jenže poté snížil Jakub Závodský, který prošel obranou a vsítil na 1:2, ale nutno přiznat, že mu k tomu dost pomohla hrubka Karase. Třetí branku si připsal Šmejkal, který se krásně předvedl ranou pod břevno a poločas tak nakonec dopadl1:3. V první půli byli ve výsledku lepší hosté a zaslouženě tedy vedou.

Dubnice skóre nezvrátila

Ve druhé půli musel střelec prvních dvou branek odejít, vinou zranění a to znamenalo úpravu taktických pokynů. Hosté začali více bránit, protože nechtěli o vedení přijít a dopustit tak eventuální komplikace. Domácí měli spoustu šancí na vstřelení banky, ale štěstí v zakončení prostě neměli. Snížili nakonec z trestňáku o který se pěknou střelou postaral Pošva asi v 57. minutě. Zápas tak ještě zdramatizoval, ale štěstina stála na straně hostů. Konec byl hodně vyhecovaný, hlavně od domácích. Lepší tak ve finále byli hosté, kteří si pohlídali výhru 2:3. Nimcéně domácí se nemusí stydět, protože dnes neměli k bodům daleko. Domácí fanoušci je poté zaslouženě vyprovodili aplausem.



Ohlasy k zápasu


TJ Dubnice
Rudolf Věchet (trenér Dubnice): Na soupeře jsme se připravili, navíc jsme byli v nejlepší možné sestavě. Zápas jsme si de facto prohráli sami, protože jsme ztropili dvě velké hrubky. Musím uznat, že sem trenér Kolář přivezl velmi dobré a zkušené mužstvo. Dnes jsme prohráli s lepším celkem a já musím pochválit všechny aktéry, protože nikdo nic nevypustil. Náročný zápas bohužel nedopadl lépe pro nás. K vyrovnání nám chybělo trocha toho štěstíčka.

TJ Jestřebí-Provodín
Pavel Kolář (trenér Jestřebí): Po výkonu v Zákupech jsem toho moc neočekával, ani jsem nevěděl jak to dnes postavíme. Sestavu jsme nakonec splácali, třeba stoper Wágner hrál dnes v útoku. Museli jsme hrát na dva rychlíky a to co nejjednodušeji, jinak bychom nezvítězili. Musím ty naše bejky pochválit, protože sice nejezdili po zadku, ale zápas odmakali. Dnes nikoho nepochválím, hra byla dost kolektivní.



Sestavy



TJ Jestřebí-Provodín
M. Procházka [-] - M. Kněžour [-] , P. Wágner [-] , L. Trnečka [-] , J. Trhlík [-] , D. Šmejkal [-] , P. Semík [-] , L. Prkno [-] , J. Koutenský [-] , M. Kolařík [-] , T. Karas [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Volf Pavel - ŠVEC Martin, GERMAN Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.