P. Matušek 50. (p.)
P. Matušek 56.
2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2016 14:00

8.kolo, Liberecký | Česká Lípa | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žandov poprvé v soutěži padl


Branky


50. P. Matušek (p.) , 56. P. Matušek
0

Domácí Zákupy byly trochu v laufu, protože se jim ve středu podařilo porazit Jestřebí a výhru chtěli potvrdit i v dnešním domácím klání se Žandovem, který dost možná i díky sudím, poprvé v soutěži prohrál... 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jalová polovina hry

V první půli jsme viděli poněkud vyrovnaný poločas, který nebyl doprovázen mnoha šancemi na každé straně. Vlastně to byli jen hosté, kteří byli k brance nejblíže, když nastřelili tyč, která ale míč neodrazila za brankovou čáru. Zákupy měly optickou převahu, ale nedokázaly z toho vytěžit zásadní moment v utkání, tedy vedoucí branku. Kromě dvou žlutých karet jsme v prvním poločase ani neshlédli nic moc zajímavého a hráči se poté stěhovali do kabin za nic neřešícího, počátečního stavu 0:0. To hlavní přišlo ve druhé půli, kde se opět blýskl i rozhodčí.

Zákupy nakonec vítězí

Ve druhé půli Zákupští hostům utíkali a to i díky sudímu, kteří podle slov některých přítomných, pískal dost kontroverzně. V 50. minutě přišla zajímavá situace, když sudí Kapoun odpískal penaltu, nad kterou mnozí nevěřícně kroutili hlavou. Jenže sudí je na hřišti pánem a když ukázal na značku pokutového kopu, nešlo to již vrátit zpět. Míč si postavil Patrik Matušek a proměnil na 1:0. I domácí byli z branky překvapení, ale hra musela běžet dál. V 56. minutě přišla branka číslo dvě. O tu se postaral zase Matušek Patrik, když si doskočil na zadní tyč pro balón a hlavou poslal domácí do vední 2:0. Hostující stoper tak zaváhal a daroval domácím poslední branku v utkání. Díky této brance se hosté trochu ztratili, ale poté měli možnost také kopat penaltu. Džudža byl faulovaný a hosté tak mohli snížit, ale brankář domácích vystihl stranu a branku jim nedaroval. Žandov poté tlačil, ale branku z minima šancí nevykřesal. Zápas tak dopadl lépe pro Zákupy v poměru 2:0.



Ohlasy k zápasu



TJ Spartak ČKD Žandov
Václav Pluhař (Žandov): Očekávání se nenaplnilo, protože jsme měli plný počet bodů. Jednou ta prohra přijít musela, ale nechtěli jsme podlehnout zrovna zde. Jsou pro nás neznámí, přeci jen. Nakonec asi byli lepší a vyhráli zaslouženě. Mě jen mrzí ta vymyšlená penalta, ta je totiž nastartovala. Dnes ani nemůžu nikoho vypíchnout.



Sestavy


TJ Zákupy
V. Kopřiva [-] - T. Březina [-] , T. Dvořák [-] , M. Jakeš [-] , M. Jerson [-] , P. Pohorský [-] , P. Matušek [-] , P. Dostál [-] , R. Šefčík [-] (84. D. Číž [-] ) , P. Dufek [-] , C. Samek [-] (86. J. Karel [-] )

TJ Spartak ČKD Žandov
O. Košťák [-] - D. Kosorinský [-] , T. Fanta [-] , V. Kotsev [-] (46. O. Džudža [-] ) , J. Štěpánek [-] (62. P. Štrupl [-] ) , J. Lhotka [-] , P. Jánský [-] (73. V. Pluhař [-] ) , T. Vaníček [-] , P. Boháč [-] , T. Matějček [-] , M. Šlechta [-]

ŽK: 16. P. Pohorský , 43. P. Matušek , 59. V. Kopřiva - 67. P. Štrupl .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kapoun Karel - JANKECH Pavel, KUTÍLEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.