3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 10:30

8.kolo, Liberecký | Česká Lípa | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kravaře nestačily na domácí Libchavu


Branky


0

Hosté přijeli značně oslabení a i to dnes hrálo podstatnou roli. Domácí totiž byli připraveni a hosty pořádně proháněli již od úvodního hvizdu. Libchava tak potvrdila, že určitě není týmem na poslední místo v tabulce, na kterém ale ještě stále zůstává, minimálně do příštího kola...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fantastičtí domácí

Libchava začala velmi zhurta a hosté měli problémy již od prvních minut, kdy to byli domácí, kteří se chopili míče a byli snad ve všem lepší. Zodpovědná hra domácích vedla k první brance, která padla z kopaček Šimona Martina, který využil akce domácích, převzal balón, otočil se kolem obránce a míč chladně poslal placírou k tyči. To byla 20. minuta. Hned za minutu z rohu centroval Koros a našel nabíhajícího Milera, který hlavičkou přesně zavěsil. Jenže hosté vsítili snižující branku v poslední minutě hrací doby a do poločasu se tak nakonec odešlo za stavu 2:1, i přes to, že to ze strany domácích byl jeden z nejlepších poločasů za poslední zápasy.

Libchava si vítězství nenechala vzít

Ve druhé půli se iniciativy chytili hosté, kteří dokázali po dvacetpět minut trápit obranu domácích, jenže na ní je těžké vyzrát a hostům se to v tomto případě nepovedlo. Naopak, v 75. minutě se blýskl Miler Standa podruhé, když vystřelil asi ze třiceti metrů a brankář to nešťastně pustil za sebe. Zřejmě touto brankou pečetil stav utkání, protože od té doby se hosté spíše trápili, než že by vyvinuli natolik extrémní tlak, aby z toho vzešel gól. V 85. minutě ještě dostal červenou kartu Jan Palka z Kravař a to už bylo jasné, že hosté utkání zřejmě neotočí, natož aby vyrovnali. Domácí tak dohráli s vedením na své straně a berou výhru 3:1 a to zcela zaslouženě.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Libchava
Zdeněk Drahotský (trenér Libchavy): Vítězství je zasloužené, hlavně za ten první poločas, který jsme odehráli skutečně fantasticky. Dnes musím pochválit obranu, zahrála totiž vážně dobře. Konkrétně ještě vypíchnu Milera, nejen za ty dva góly, Jirku Kukala a Martina Šimona.

FK Lokomotiva Kravaře u České Lípy
Michal Uhlíř (hráč Kravař): Jeli jsme sem s rozházenou sestavou, takže se výsledku možná ani nemůžeme divit. Hraje se nám tady špatně, Libchava je těžký soupeř, hlavně na své půdě.



Sestavy


TJ Sokol Dolní Libchava
M. Macek [-] - K. Kaňkovský [-] , M. Šimon [-] , A. Koros [-] , M. Sixta [-] , I. Formánek [-] (60. P. Pažout [-] ) , S. Pinc [-] , S. Miler [-] , J. Kukal [-] (75. M. Endler [-] ) , P. Pažout [-] , P. Lebduška [-]

FK Lokomotiva Kravaře u České Lípy
M. Řehák [-] - J. Palka [-] , P. Šena [-] - M. Koutný [-] (46. L. Novotný [-] ) , K. Maršík [-] (87. M. Červený [-] ) - D. Šubrt [-] - J. Ledl [-] , M. Kašák [-] , M. Kaňovský [-] , M. Končel [-] , A. Kubišta [-]

ŽK: 36. P. Pažout , 78. S. Pinc , 81. K. Kaňkovský , 85. M. Šimon - 18. P. Šena , 85. M. Kaňovský . ČK: 85. J. Palka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Paulus Petr - POPPR Zbyněk, TÁBORSKÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.