0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2016 15:00

7.kolo, Liberecký | Česká Lípa | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dubnice zaslouženě vítězí v Jezvé


Branky


0

Dubnice pokračuje v soutěži ve druhé polovině tabulky, jako v minulém ročníku. Prezenuje se zajmavým fotbalem a mužstvo dokáže sbírat důležité body, i na hřišti nevyzpytatelných soupeřů, jakým je celek ze Stružnice...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jalový poločas z obou stran

Dubnice přijela oslabená, ale na hřišti to dnes nebyl zásadní problém. Je to s údivem, protože klíčoví hráči jako Procházka, Kuba Závodský nebo Marcel Novák, jsou většinou stavebními kameny hry hostů. Na domácí dnes improvizovaná sestava nakonec stačila. Ovšem v první půli to zdaleka tak nevypadalo, protože se hrála relativně vyrvnaná hra, možná, že si to domácí i chvílemi dávali lépe, než hosté. Na šance to bylo 2:1. Hosté šli dokonce sami na brankáře, ale nic z toho. Na Tscherva se holt dostalo až v půli druhé. Do poločasu se odešlo za počátečního stavu 0:0.

Tschervenka rozhodl zápas

Hosté cítili body a podle toho pojali druhou půli. Navíc jim domácí otevríali obranu tak moc, že okénka v zadní laně Stružnice vyloženě volala po brance. Nejdříve jednu tutovku promarnil Lukeš, který šel také sám na branku. Jenže kapitán týmu, již zmiňovaný Tschervenka, v 76. minutě dostal namazaný balón od Závodského Marcela a dokázal se přízemní střelou konečně prosadit. Za dvě minutky se prosadil opět znovu, když se tentokrát gólově zaznamenal po krásném centru Jemelky, který utekl po pravé straně a dokázal poslat míč více, než přesně. Tscherv už jen pohodlně zakončoval do protipohybu gólmana. Domácí přeci jen začali více makat a chtěli s utkáním něco provést, ale obrana hostů dnes byla zásadně proti. Dubnice tak vítězí v poměru 0:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Dynamo Stružnice
Luboš Merenus (kapitán Stružnice): Do zápasu jsme šli s tím, že chceme vyhrát a napravit prohru z Lokotky. Od začátku jsme měli zápas plně v rukou a soupeře jsme do ničeho nepustili a dobře jsme kombinovali, ale nepodařilo se nám dát žádný gól. Prohra je pro nás velkým zklamáním, protože jsme doma chtěli vyhrát, ale pokud nedáme gól tak vyhrávat nemůžeme. Tento zápas nikdo nevyčníval a ani svým výkonem neudělal něco navíc, proto nemůžu nikoho vyzdvihnout.

TJ Dubnice
Rudolf Věchet (trenér Dubnice): Dnes jsme vyhráli zaslouženě. Jsem za to rád, protože i díky čistému kontu jsme odčinili minulou blamáž s Dubicí. Příští zápas nás čeká Jestřebí, takže to bude skutečně těžký soupeř. Nedáváme si bůhvíjaké naděje, ale uvidíme, jak zápas zvládneme. Musím vypíchnout Radošinského, který i s celou obranou držel pohromadě. Tschervenka zase vynikal vpředu. Také musím zmínit Bradáče, který šel na plac z lavičky a dost nám pomohl.



Sestavy


TJ Dynamo Stružnice
L. Sokol [-] - M. Sokol [-] (46. R. Ouborný [-] ) , L. Křemen [-] , L. Merenus [-] , J. Dvořák [-] (82. R. Blažek [-] ) - J. Halgaš [-] , B. Koždoň [-] , M. Bahník [-] (82. M. Hamada [-] ) - P. Mareček [-] (57. D. Čech [-] ) , F. Nešněra [-] - V. Koždoň [-]

TJ Dubnice
P. Radošinský [-] - M. Štípek [-] (46. A. Bradáč [-] ) , R. Tschervenka [-] , R. Suske [-] , L. Lukeš [-] , J. Pošva [-] , J. Paulíček [-] (57. M. Jemelka [-] ) , P. Vítek [-] , M. Závodský [-] , M. Svitek [-] , L. Mařica [-]

ŽK: 18. M. Závodský , 50. J. Paulíček .
Počet diváků: 47. Rozhodčí: Folk Miroslav - VOLF Pavel, KŘEMEN Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.